ABC-ul construcției terenurilor de tenis
Când caută să construiască o facilitate de tenis, proprietarii ar trebui să caute să maximizeze ceea ce primesc pentru investiţia lor. Că atare, am pus împreună în acest articol pe ABC-ul de construcţii al unui teren de tenis; Ce să căutaţi, cum să-l construiţi şi cum să aveţi grijă de terenul dvs. chiar şi după ce a fost construit.
Calificări
1. Calificare
2. Designer – Experienţa şi cunoştinţele adecvate în construcţia de facilităţi pentru terenuri de tenis, inclusiv analiza solului, drenaj (baza şi interceptor), construcţii de bază, asfalt, suprafeţe şi accesorii.
3. Antreprenor – Experienţa şi cunoştinţele adecvate descrise mai sus şi experienţă semnificativă în tehnologia laser.
4. Caficliarea în oferte şi licitaţii – Întrucât există şi ofertanţi cu calificare redusă, este important să ştim că această politică nu protejează un proprietar. Destul de des vedem contractanţi care intră pe piaţă cu puţină sau fără experienţă, în special în perioade economice dificile, care au legături şi documente adecvate. Aceşti contractanţi vor câştigă o sumă licitată, dar nu vor avea capacitatea de a-şi îndeplini sarcinile aşa cum au fost proiectate sau intenţionate. Este obligaţia proprietarului de a proteja contribuabilul şi de a se asigura că proiectul este realizat la standarde optime. Pentru a face acest lucru, este extrem de important ca proprietarul să includă cerinţe în calificările ofertei care să le protejeze cel mai bine interesul, fără a minimiza în mod nejustificat sau nedrept miza ofertantului. Un exemplu de calificare bună ar putea fi: “… Contractantul trebuie să fi construit, în ultimii 3 ani, cel puţin 10 terenuri complete de tenis în fiecare an. În plus, este necesar ca antreprenorul să aibă o experienţă semnificativă în ceea ce priveşte tehnologia controlată cu laser. ”
Bazele necesare pentru construcţii
1. Analiza solului
2. Drenaj
3. Construcţia de bază
4. Construcţia de pavaje asfaltice
5. Suprafaţă
6. Accesorii
Îngrijire şi întreţinere
1. Întreţinere
2. Refacerea suprafeţei – în funcţie de utilizarea facilităţii.
3. Repararea crăpăturilor – Deşi nu există o soluţie permanentă pentru a repara crăpăturile, există produse pe piaţă care fie le umple, fie le acoperă pentru a acţiona ca un tampon între contracţia continuă şi extinderea fisurilor şi suprafaţa de joc. Unele dintre aceste sisteme sunt relativ reuşite şi pot să fie considerate o alternativă la renovări sau reconstrucţii semnificative.
4. Reaplicarea gazonului – În multe cazuri, gazonul are obiceiul de a creşte mai mult decât marginea de bordură a asfaltului sau a betonului. Este important ca un proprietar să ajusteze terenul după cum este necesar pentru a asigura o scurgere adecvată a terenului.