Amenajare teren de sport multifunctional la Scoala din comuna Baciu, judetul Cluj.

“Sportul este o activitate mai mult sau  mai putin organizata de practicare a exercitiilor fizice sub toate aspectele, care provoaca o stare de bine psiho-fizica, ridica gradul de sanatate al populatiei, contribuie la ridicarea nivelului calitatii vietii, are rol de socializare şi poate sa produca performante sportive la diferite niveluri de participare.” – definitia sportului in Carta Europeana a Sportului.

Domnul Primar Muresan Florin, al Comunei Baciu din judetul Cluj a considerat ca este absolut necesara dezvoltarea bazei si diversificarea ofertei sportive din localitate, in vederea atragerii copiilor si a tinerilor catre sport. Astfel, am intervenit noi, echipa Atlas Sport, pentru schimbarea curtii scolii dintr-o simpla placa de beton crapata, cu 2 porti de fotbal ruginite, intr-o baza sportiva moderna.

Asa arata terenul din curtea scolii inainte :

In urma vizitei echipei de specialisti Atlas Sport la locul amplasamentului, s-a constatat, impreuna cu beneficiarii -domnul Primar si cateva zeci de elevi, care „bateau mingea pe maidan”, curiosi ce se va alege de terenul lor de fotbal – ca aceasta curte trebuie reamenajata pentru a servi nevoile copiilor si nu numai.

Prin urmare, au fost achizitionate materialele necesare executiei terenului de sport multifunctional, si anume: gazonul sintetic multifunctional, 2 porti de fotbal/handbal, fileu de tenis/volei, 2 cosuri de baschet, instalatia de iluminat nocturna si gardul necesar imprejmuirii terenului de sport si am trecut la executia propriu zisa a lucrarilor. Rezultatul arata asa :

Cu ocazia primei editii a Zilelor Comunei Baciu, 19-20 iulie 2014, unde au participat peste 14.000 de oameni, au avut loc o multime de manifestari sportive, destinate copiilor, pe proaspatul receptionat teren de sport al scolii. La finalul manifestarilor, Ioan Florin Muresan, primarul comunei Baciu si organizator principal al evenimentului, a declarat: “Ma bucur enorm c-am reusit, alaturi de colegii mei din Primaria si Consiliul local Baciu, sa ofer locuitorilor comunei noastre, dar si celor care ne-au vizitat in aceste zile, o adevarata sarbatoare.”

 

Acum Comuna Baciu are o baza sportiva multifunctionala moderna, complet echipata pentru a indeplini toate cerintele. De acest teren de sport beneficiaza elevii in timpul zilei, in timpul orelor de educatie fizica, tineretul si localnicii dupa-masa si seara, deoarece exista si instalatie de iluminat nocturna.

3 Commentarii

  1. Ciprian Lupu

    in data de 14/11/2014 la 6:51 pm - Răspunde

    Foarte frumoasa constructia la aceasta baza sportiva

  2. Cotfas Vlad

    in data de 24/11/2014 la 12:10 pm - Răspunde

    Wow, noul tenen de sport e foarte frumos, diferente enorme 🙂

Lasă un răspuns.