Amenajare Teren Multisport în Stânceni, Meştera, MS

Elevii şcolii generale din Stânceni, Mureş, beneficiază odată cu amenajarea terenului sintetic din incinta şcolii, de toate condiţiile necesare practicării sporturilor preferate, indiferent că orele de educaţie fizică şi sport se desfăşoară ziua, ori pe inserate, când lumina naturală din timpul iernii nu îşi mai atinge “performanţa”.

Terenul multisport din incinta şcolii Stânceni, a fost construit de către echipa Atlas Sport, beneficiind de materiale de calitate şi construcţie profesionistă. Dovadă stă şi recomandarea primită din partea primăriei comunei, pentru lucrările efectuate.

Suprafaţa de joc a terenului multisport are dimensiunea de 924 mp.

Întrucât orele de educaţie fizică nu erau desfăşurate într-un spaţiu care să motiveze şi să sprijine dorinţa elevilor de a avea activitate sportivă adecvată, Primăria Comunei Stânceni, a investit 204.931,91 lei în proiectul de construcţie a terenului sintetic multisport, pentru că visul elevilor şi profesorilor să devină realitate.

În acest sens, pe terenul sintetic din incinta şcolii generale, pot fi desfăşurate activităţi şi competiţii sportive şcolare de tenis, fotbal sau baschet.

În ceea ce priveşte infrastructura terenului multisport, aceasta este alcătuită din: balast 15 cm, nisip 5 cm, un strat suport din pavaje şi gazon sintetic cu o înălţime a firului de 20mm.

Pentru ca orele de sport şi activităţile sportive să fie desfăşurate în cele mai bune condiţii, terenul multisport a beneficiat de refacere împrejmuire cu panouri din plasă de sârmă.

De asemenea, a fost instalată şi o instalaţie nocturnă cu 8 proiectoare pentru prelungirea orelor de joc pe terenul sportiv. Mai multe imagini cu rezultatul final al construcţiei terenului puteţi vedea aici.

Lasă un răspuns.