Amenajare Teren Sintetic Tenis, Fotbal, Baschet în Stînceni, Mureş

Primăria Comunei Stînceni a investit în unul dintre cele mai mari proiecte ale localităţii, menite să ofere comunităţii un spaţiu adecvat desfăşurării activităţilor sportive. Astfel s-au început lucrările de proiectare tehnică şi lucrări de construcţii şi instalaţii pentru realizarea bazei sportive în Comuna Stînceni.
Cu o investiţie finală de 523.600 lei, calitatea lucrărilor executate a fost apreciată atât de localnici, cât şi de primarul comunei, care a recomandat serviciile de construcţie baze sportive ale Atlas Sport şi altor comunităţi.

Stanceni-1

Infrastructură bază sportivă
În cadrul lucrărilor s-au efectuat următoarele operaţiuni: – renovare vestiar cu suprafaţa construită de 78,85 mp. Acesta a fost alcătuit dintr-un vestiar pentru femei, un vestiar pentru bărbaţi, grupuri sanitare şi antreu.
Renovările au mai constat în: refacere învelitoare, înlocuire tâmplărie, compartimentări interioare, finisaje interioare şi exterioare, instalaţii electrice, sanitare şi termice.
Terenul de sport are o suprafaţă de 1032 mp şi a fost realizat din gazon sintetic multisport montat pe dale de pavaj.
Gazonul utilizat în realizarea terenului de minifotbal a cuprins:

– gazon sintetic pentru fotbal cu fir de 40-60 mm înălţime, umplutură din nisip cuarţos şi granule de cauciuc.
– gazonul are marcajele făcute cu inserţii din linii albe.

Un meci de fotbal ori de tenis cu prietenii sau colegii la sfârşitul săptămânii, este tot ceea ce-şi puteau dori mulţi dintre localnicii cumunei Stînceni. Cum în perioada de vară această ”plăcere” nu este la indemâna oricui, iar terenurile sportive improvizate nu sunt dotate cu instalaţii de nocturnă, primăria a venit în sprijinul pasionaţilor de sport.
În acest sens, terenul multisport construit a fost dotat cu nocturnă cu 16 corpuri de iluminat, prelungind astfel durata de joc pe terenul sportiv.
De asemenea, terenul a beneficiat de împrejmuire cu plasa de sârmă la h=6m.

MG_1259_1

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!