Construcţie şi proiectare terenuri de baschet

În ceea ce privesc suprafeţele sportive, suntem specializaţi în toate tipurile de construcţii şi proiectări, inclusiv terenuri de baschet pentru şcoli, cumunitati, societati private, parcuri urbane sau terenuri de baschet comerciale. Suntem alegerea potrivită atunci când vine vorba de construcţia de noi terenuri de baschet pentru proprietatea dumneavoastră!
Putem proiecta şi instala terenuri de baschet în aer liber, în orice dimensiune, formă şi culoare; experţii noştri pun la dispoziţie profesionalismul şi experienţa acumulată, pentru a satisface spaţiul şi nevoile bugetare ale fiecărui client. Putem construi tipuri diferite de suprafeţe de terenuri de baschet, incluzând terenuri de baschet din suprafeţe din beton şi asfalt, cu suprafeţe acrilice.
Terenurile de baschet full-size (28×15 metri) sunt bune opţiuni pentru cei cu spaţiu suplimentar într-o curte sau proprietăţi comerciale.
În general, terenurile de baschet au următoarea alcătuire constructivă:

– placă din beton sau asfalt
– suprafaţă sintetică modulară
– sisteme reglabile de baschet de diferite înălţimi
– gard cu plasă metalică
– instalaţie de nocturnă

Terenuri de baschet din asfalt

Teren de baschet din asfalt
Un teren de baschet din asfalt este format din pietriş compactat, asfalt şi o vopsea acrilică pentru acoperire.
După ce baza de piatră şi asfaltul au fost instalate, iar asfaltul s-a întărit timp de 2 săptămâni, începe procesul de acoperire.
Vor fi aplicate două straturi de vopsea acrilică pe asfalt pentru a repara orice imperfecţiuni minore de pe suprafaţa asfaltului. Liniile de joc vor fi marcate apoi, conform proiectului.
Beneficiarul terenului de baschet, poate alege dintr-o varietate de culori standard şi personalizate.
Întrucât, suntem specializaţi în construcţia terenurilor de baschet, avem colaboratori care ne furnizează vopsele acrilice de diferite tipuri, astfel încât, dumneavoastră, ca beneficiar, să puteţi alege varianta care vi se potriveşte.
Vopseaua acrilică folosită în construcţia terenurilor de baschet cu suprafaţă dură este disponibilă astfel, în diferite tipuri/straturi/grosimi.

Terenuri de baschet din beton

Teren de baschet
Un teren de baschet din beton poate fi o soluţie excelentă dacă vă doriţi un teren de o dimensiune mai mică. Terenurile de baschet din beton sunt alcătuite dintr-un strat de beton, peste care s-a turnat peste o sub-bază gradată în mod corespunzător.
Este important ca o barieră de vapori, de obicei, un material plastic, să fie instalat deasupra sub-bazei înainte de turnarea betonului. Această barieră va evita umiditatea să fie aspirată în beton şi să fie prinsă între beton şi sistemul acrilic de acoperire.

Pentru construcţie terenuri de baschet de calitate, soluţia este doar una Atlas Sport.

Un comentariu

  1. Laurențiu Viorel Gîdei

    in data de 28/07/2016 la 11:13 am - Răspunde

    Bună ziua,
    Suntem interesați de proiectarea și construirea a două terenuri de sport cu dimensiunea de 40m x 20 m fiecare, în aer liber, cu suprafața de joc din asfalt sau sintetică. Așteptăm propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail sau la fax 0236 340561.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!