Castiga un weekend pentru 2 persoane in Saulia!

Primul nostru concurs cu premii!
Vrei sa castigi un weekend gratuit pentru 2 persoane intr-o locatie de vis din inima Transilvaniei sau o minge de fotbal profesionista?
Spune-ne ce sport te pasioneaza si poti castiga de 1 mai un weekend pentru 2 persoane, in mijlocul naturii si o minge de fotbal Atlas Sport, pentru un participant diferit.

Ce trebuie sa faci:
– Share PUBLIC postarii concursului de pe pagina noastra (aici)
– Like la pagina noastra (aici)

Ce poate fi mai frumos decat sa evadezi 2 zile din stresul cotidian? Te trimitem sa descoperi un cuib de basm intr-o oaza de liniste si relaxare in inima Transilvaniei.

Dupa un weekend excelent pe care l-am petrecut cu totii colegii (toata echipa Atlas Sport) in Tabara Saulia, ne-am gandit sa va oferim si voua aceasta posibilitate.

Premiul 1 include un weekend pentru 2 persoane in Tabara Saulia. Veti beneficia de cazare, mancare si acces la toate facilitatile complexului: lac, pescuit, barci, agrement, spatii de joaca, etc.
Perioada in care doriti sa beneficiati de premiu se poate alege in functie de preferintele dvs. si de comun acord cu Tabara Saulia.

Premiul 2: minge de fotbal.
Castigatorului ii va fi livrat GRATUIT premiul la o adresa din Romania.

Astfel, concursul se deruleaza in perioada 1-15 aprilie 2016, iar castigatorii vor fi anuntati pe 20 aprilie, pe pagina noastra si pe blog. Extragerea se va realiza prin tragere la sorti pe www.random.org si va fi postata.

Pentru a fi eligibil trebuie sa indeplinesti conditiile mentionate mai sus.
Va dorim mult succes!

Atlas Sport ofera servicii de proiectare si constructie baze sportive. Avand ca atuuri experienta si pasiunea, ne dorim sa ajutam oamenii prin sport, construind cele mai bune baze sportive.
Echipa noastra va ofera siguranta construirii bazelor sportive care sa satisfaca toate asteptarile sportului si jucatorilor secolului 21, precum si a comunitatii in care se afla.
Mai mult decat atat, ne ocupam de tot ce tine de realizarea unui proiect: de la proiectarea investitiei pana la predarea la cheie.
Pentru terenuri sportive de calitate, solutia este una – Atlas Sport!

Lasă un răspuns.