Amenajari peisagistice

Notiunea de “peisaj natural”, poate avea sensuri diferite. In acest articol ne vom referi la acele amenajari peisagistice ce pot fi incorporate in orice proprietate, si care au rolul de a da un aspect natural spatiului.
In primul rand, inainte de a decide ce fel de amenajare vom efectua, vom lua in considerare arhitectura locului si a imprejurimilor naturale pentru a ne asigura ca peisajul pe care dorim sa il cream va fi adecvat spatiului general. De asemenea alegerea materialului joaca un rol important in crearea unui peisaj natural.
Amenajarile peisagistice reprezinta un mod natural si frumos de a pastra casa racoroasa pe timp de vara si cu ajutorul carora putem chiar reduce facturile la energie. Un copac bine plasat, un arbust, sau o vita de vie poate oferi suficienta umbra, si poate actiona ca o protectie impotriva vantului.(foto).1

Copacii atent pozitionati pot economisi pana la 25% din energia folosita intr-o gospodarie. Studiile arata ca vara, temperaturile aerului pot fi intre 3-6º mai mici in zonele umbrite de copaci, fata de zonele lipsite de copaci.
Curtea din fata unei case este probabil cel mai insuficient spatiu al proprietatii noastre. Daca nu este amenajat corespunzator poate influenta negativ intreaga imagine a locului. De aceea, credem ca este necesar ca orice locuinta sau spatiu trebuie sa beneficieze de o amenajare a terenului (gradinii).
O gradina frumos amenajata, cu alei si plantatii, poate fi atractia principala.
Unul dintre cele mai importante lucruri din componenta unei amenajari ale spatiului , este gazonul. Fie ca optati pentru un gazon artificial, fie pentru un gazon natural, acesta va aduce valoare intregului peisaj. Folosind un gazon natural ca principala componenta, putem crea o pajiste frumoasa chiar in fata casei dvs si asa cum probabil stiti, fiecare proprietar de casa opteaza pentru amenajarea cu gazon pentru curtea din fata, din motive lesne de inteles.
Lasati echipa noastra sa va ajute in amenajarea unei gradini, a unui parc, sau a unui spatiu pe care il doriti schimbat. Suntem foarte incantati sa cream pentru dumneavoastra modelul de amenajare a teritoriului pe care il visati, conform stilului, nevoilor si dorintelor dvs. O parte din entuziasmul nostru vine din cunostintele si experientele noastre anterioare cu privire la serviciile de amenajari ale teritoriului si implicit, impartasirea acestora clientilor nostri.
Echipa noastra de design are o grija deosebita in proiectarea peisagistica, care poate transforma orice curte intr-un refugiu frumos in aer liber.

Lasă un răspuns.