SPECIALIST VIDEO: Ce autorizaţii sunt necesare pentru construcţia unui teren de sport?

Astăzi vom analiza ce autorizaţii avem nevoie pentru realizarea unui teren de sport.


S-ar putea ca unele cerinţe să difere în funcţie de zona în care doriţi să construiţi terenul de sport, însă în principiu oriunde ar fi aveţi nevoie de o autorizaţie de construcţie. Dar ca să aflaţi de ce documente şi avize aveţi nevoie, precum şi ce reguli trebuie să respectaţi (reguli de înălţime a construcţiei, Procent de Ocupare Teren, distanţe faţă de vecini, şamd), aveţi nevoie de un certificat de urbanism. Deci practic solicităm un CU, prin CU ni se spune ce trebuie să pregătim pt autorizaţie, pregătim dosarul pentru autorizaţia de construcţie şi apoi pe baza autorizaţiei de construcţie începem lucrările.

Pentru aceasta, aveţi nevoie să alegeţi o firmă specializată în construcţii sportive care să vă proiecteze terenul de sport (nu alegeţi un proiectant de case sau de hale sau de drumuri, lipsa de experienţă în domeniu s-ar putea să ducă la un rezultat nesatisfăcător).
În calitate de proiectant, specialiştii vă vor pregăti o documentaţia pentru CU. După ce obţineţi Certificatul de Urbanism, proiectantul vă pregăteşte documentaţiile pentru obţinerea avizelor cerute prin certificatul de urbanism (gaz, curent, apă, etc). După ce avem toate avizele, se pregăteşte DTAC şi se depune la autoritatea locală, împreună cu întreg dosarul de autorizare.

Având deja proiectul tehnic al terenului de sport realizat, în momentul în care primiţi autorizaţia de construcţie se poate începe execuţia terenului de sport.

Să vă dau un sfat din experienţă proprie: este cel mai bine dacă alegeţi o singură firmă care să vă realizeze lucrarea la cheie (proiectare + construcţie). Veţi scăpa de multe bătăi de cap şi complicaţii.

La Atlas Sport am avut plăcerea să proiectăm şi să construim terenuri de sport pentru o mulţime de beneficiari minunaţi (universităţi importante, corporaţii, primării, şcoli, licee, ministere, antreprenori şi investitori privaţi). Cele mai de succes proiecte, care au mers cel mai rapid şi fără prea mult efort din partea beneficiarilor au fost cele pe care le-am realizat la cheie : proiectare şi construcţie, ne-am ocupat noi de absolut totul.

Pentru mai multe informaţii puteţi apela la noi cu cea mai mare încredere – ne găsiţi la datele de contact de pe ecran.

Vă rog să lăsaţi un comment mai jos să ştiu cum vi s-a părut acest video , dacă v-a fost de ajutor şi dacă doriţi să primiţi şi alte sfaturi utile despre realizarea terenurilor de sport vă rog daţi subscribe la canalul de Youtube.

8 Commentarii

 1. otilia cojocaru

  in data de 26/05/2017 la 9:35 am - Răspunde

  buna ziua, sunt interesata de creerea unor terenuri 1xfootball , 1xtenis, 1x squash- sau cum veti gandi si dvs.
  locatia este o hala industriala -acoperita si inalta, structura pe cadre din beton ,
  in orasul brasov,
  hala dezafectata si intretinuta , cu toate utilitatile aferente, hala pe care nu o folosim in productie ci pur si simplu este …acolo…degeaba

  Daca reusiti, as vrea sa stabilim o intalnire la momentul la care dvs considerati, nu doar pentru discutii ci si pentru sfaturi caci deocamdata este doar o idee de ….viitor
  multumesc, otilia cojocaru
  0722/323800

  • ATLAS SPORT

   in data de 26/05/2017 la 9:38 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Va multumim pt interesul acordat. In scurt timp veti fi contactata de unul din colegii nostri.

 2. Daniel

  in data de 14/11/2017 la 10:29 am - Răspunde

  Salut as vrea si eu sa stiu cat m-ar costa un teren de fotbal de sala acoperit 0759155621

  • ATLAS SPORT

   in data de 16/11/2017 la 9:07 am - Răspunde

   Buna ziua, un coleg din echipa de vanzari a luat legatura cu dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un mail la adresa : office@atlassport.ro.

 3. Eustațiu

  in data de 08/02/2018 la 4:20 pm - Răspunde

  Bună ziua!
  Sunt interesat de un teren de tenis neacoperit.
  Cât costă proiectul?
  Cât costă la cheie?

  • ATLAS SPORT

   in data de 09/02/2018 la 6:17 am - Răspunde

   Buna ziua! Avem rugamintea sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un mail la adresa : office@atlassport.ro.

 4. dumitru mariana

  in data de 26/10/2021 la 9:52 am - Răspunde

  buna ziua,
  ce distanta trebuie sa fie intre un teren de sport deschis,si blocurile din imediata lui apropiere? multumesc

  • ATLAS SPORT

   in data de 10/11/2021 la 1:46 pm - Răspunde

   Buna ziua,
   Pentru aceasta informatie va rugam sa va adresati primariei din localitatea dvs. Ei va pot lamuri privind acest aspect.

   O zi buna.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!