Argumente pentru terenurile multifuncționale

Un lucru comun pe care îl întâlnim în centrele de fitness, săli de sport și spa-uri, sunt facilitățile acestora. Multe dintre ele dispun de terenuri de interior, piscine și/sau spații deschise care pot fi folosite pentru o multitudine de activități. Între timp, oamenii preferă să utilizeze terenuri în aer liber pentru o varietate de activități atunci când vremea este decentă.
Cum majoritatea municipalităților dețin terenuri și domenii publice, există cu siguranță o cerere pentru aceste locuri, iar oamenii de toate vârstele și mediile de obicei folosesc terenurile sportive.

Cost-eficiente
Unul dintre principalele avantaje ale unui teren multifuncțional în aer liber este rentabilitatea. Proprietarii pot economisi în mod esențial bani prin folosirea unor terenuri multifuncționale de uz general. Gândiți-vă la acest lucru: de ce să cheltuiți bani pentru a construi terenuri separate pentru diferite sporturi atunci când puteți avea unul singur și adapta creativ utilizarea lui la nevoile dvs.?
De exemplu, un teren de tenis ar putea fi transformat într-un teren de volei. Un teren de baschet ar putea fi folosit pentru a juca kickball. Alte sporturi, cum ar fi badminton și hochei, pot fi jucate și pe terenuri în aer liber, care altfel sunt utilizate în mod normal pentru ceva diferit – totul depinde de dată, de timp, de sezon și de cerere.

Un singur teren pentru diverse sporturi
Uneori, copiii doresc să joace un anumit sport pentru că este timpul potrivit pentru acel sport.
Terenurile în aer liber ar trebui să fie multifuncționale! Gândiți-vă la terenul pe care îl salvați prin încorporarea mai multor sporturi în una sau două terenuri în loc de opt sau zece. Aceasta înseamnă, de asemenea, o menținere generală mai mică. Reduce banii necesari pentru reparații. În momentul în care bugetul este slab și economia poate fi discutabilă, este simplu să construim și să utilizăm terenuri multifuncționale în aer liber.

Terenurile multisport sunt utilizate de mai multe grupuri de vârstă
Terenurile sportive cu scop multifuncțional în aer liber, care sunt recent construite și/sau redeschise așteptărilor de astăzi, sunt de obicei sigure, durabile, oarecum personalizabile și, dacă sunt utilizate în mod corespunzător, bine utilizate.
Sunt accesibile atât pentru tinerii care doresc să își exerseze abilitățile sportive, sau să participe la jocuri amicale, dar și de tinere familii sau bătrâni, dorniti să își mențină un stil de viață sănătos.

Atlas Sport excelează la proiectarea, construirea și amenajarea, după caz, a terenurilor multifuncționale în aer liber, cu clienți din întreaga țară și chiar și la nivel internațional. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei suprafețe de teren multifuncționale în aer liber,  contactați-ne pentru a discuta despre dorințele și nevoile dvs.

Lasă un răspuns.