Constructie baze sportive

Baza sportiva reprezinta constructia sau amenajarea speciala realizata pentru practicarea sportului si a exercitiilor fizice. Bazele sportive se impart in doua mari categorii:
baze sportive deschise (stadioane, terenuri de sport)
baze sportive inchise (sali de sport, sali de gimnastica, bazine de inot, etc)Logstor-Sports-Hall-by-CEBRA-10
In bazele sportive deschise activitatea se desfasoara in functie de timp; pot fi terenuri sportive, stadioane sau partii de ski.
Bazele sportive inchise, in schimb permit practicarea sporturilor pe parcursul intregului an indiferent de conditiile meteorologice.
De asemenea, in functie de activitatea desfasurata, bazele sportive pot fi:
baze sportive simple – in care se practica un singur sport
baze sportive complexe – destinate practicarii diverselor activitati sportive.
Amenajarile din cadrul bazelor sportive pot fi urmatoarele:
– amenajari administrative – care vor asigura depozitarea materialelor
– amenajari sanitare: WC-uri, dusuri, vestiare, garderoba, cabinetele medicale, dusuri cu apa calda si rece, etc
– amenajari pentru spectatori: tribune, anexe.
In alegerea terenului pe care se doreste construirea si amenajarea bazei sportive, trebuie sa se tina cont de: gradul de impuritate al solului si a atmosferei, de spatiul necesar, de orientare, de amplasament si de vecinatati, de alimentatia cu apa, de salubritatea si de caile de acces ale bazei sportive. Deasemenea este obligatorie analiza chimico-bacteorologica a solului .
Pentru a nu fi nevoie de drenare speciala, pentru construirea bazelor sportive, trebuie ales un loc uscat, sanatos, permeabil si avand panza de apa freatica de cel putin un metru adancime.
Incinta bazei sportive va fi agrementata cu spatii verzi inerbate si plantate, si imprejmuita cu  garduri metalice.
Ca centre majore de importanta sociala si economica in intreaga lume, facilitatile sportive si de agrement trebuie sa fie optimizate pentru a sustine sute sau mii de oameni in mod regulat, precum si pentru a satisface nevoile oricarei activitati ce va avea loc in facilitate.
Orice complex sportiv cu un gazon bun, teren deschis si facilitati adecvate poate valorifica intregul complex in multe moduri.
Fie ca sunteti doar in cautarea gazonului potrivit sau a celor mai confortabile scaune pentru un stadion proiectarea si construirea acestora necesita un echilibru delicat de expertiza.
Profesionistii nostri in constructii baze sportive vor lucra ca o echipa pentru a dezvolta cel mai bun proiect conform bugetului dvs, si pentru a satisface nevoile dvs. fie ca este vorba despre constructia A-Z a unui complex sportiv fie doar renovarea facilitatii sportive.
Scopul echipei Atlas Sport este de se asigura ca intreaga constructie a bazei sportive sau renovarea acesteia, satisface asteptarile secolului 21 pentru jucatori, antrenori si fani. Oferim astfel solutii complete pentru amenajarea bazelor sportive.
Atunci cand fani aplauda iar jucatorii sunt plini de entuziasm, scopul bazei sportive este atins. Echipa noastra de experti in constructia bazelor sportive impartasesc pasiunea pentru construirea facilitatilor sportive de orice tip.
Cu experienta de peste 11 ani in industria sporturilor suntem mandri sa asociem numele nostru cu multe dintre terenurile, bazele si complexurile sportive pe care le-am realizat.

2 Commentarii

 1. Ungureanu Gheorghita

  in data de 28/10/2019 la 1:22 pm - Răspunde

  Program Start UP Nation pentru construirea a 2 terenuri tenis suprafata zgura, Focsani, Vrancea

  • ATLAS SPORT

   in data de 29/10/2019 la 8:44 pm - Răspunde

   Buna ziua,
   Noi nu ne ocupam de Fondurile Europene, ci doar construim terenurile sportive. Daca doriti informatii despre acestea, va rugam sa ne contactati telefonic.
   MUltumim.

Lasă un răspuns.