Aveţi grijă de terenul de tenis în cel mai bun mod

Un teren de tenis pregătit implică multă muncă grea şi evident, multe cheltuieli. Dacă deţineţi un teren de tenis, ştiţi deja că acesta este una dintre cele mai mari investiţii ale dumneavoastră.
Trebuie să suportaţi o mulţime de cheltuieli în alegerea materialelor de construcţie potrivite şi a luminilor pentru terenul de tenis, trebuie să cheltuiţi mulţi bani pentru a plăti constructorului care preia proiectul de pregătire a terenului de tenis şi aşa mai departe. Munca dumneavoastră nu se termină odată ce terenul de tenis este pregătit şi gata de joc. De asemenea, trebuie să aveţi grijă de el, dacă doriţi să îi creşteţi durata de viaţă şi să oferiţi o experienţă bună jucătorilor şi fanilor.


Întreţinerea regulată a terenului de tenis este esenţială pentru a preveni uzura timpurie. Astăzi vom discuta câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă menţineţi investiţia şi să extindeţi durata de viaţă a terenului de tenis.

În primul rând, trebuie să dezvoltaţi o practică pentru a curăţa terenul în mod regulat. Acordaţi atenţie pentru a afla dacă există posibilitatea de creştere a mucegaiului în zonele şi colţurile umbrite sau nu. De asemenea, trebuie să verificaţi zonele umbrite şi colţurile unde se adună resturile organice. Trebuie să curăţaţi toate aceste zone în mod regulat, cu ajutorul unui agent de curăţare uşoară şi al unui echipament moale.

Apoi, trebuie să îndepărtaţi apa stătătoare de pe terenul de tenis. S-a constatat că murdăria se acumulează în apa stagnantă, lăsând în urmă pete şi grămezi de resturi. Aceste resturi pot cauza abraziunea suprafeţei dacă se va afla sub picioarele jucătorilor. Deci, scăpaţi de apa stagnantă, dacă aceasta există pe terenul de tenis.
De asemenea, ar trebui să îndepărtaţi orice corpuri străine, dacă există vreunul, deoarece aceştia pot stimula creşterea mucegaiurilor. Îndepărtaţi frunzele de pe teren în timpul toamnei pentru a împiedica disconfortul în timp ce jucaţi.


Sistemul de drenaj este una dintre cele mai importante părţi ale terenului dumneavoastră. Verificaţi dacă există scurgeri sau exces de curgere a apei, deoarece aceste probleme vă aduce umezeală. Dacă constataţi că există unele probleme majore cu sistemul de drenaj, ar trebui să contactaţi compania care a gestionat proiectul terenului de tenis, pentru a lua măsurile eficiente de a eradica problemele.
De asemenea, este important să folosiţi echipamente de bună calitate pentru întreţinerea terenului de tenis. Utilizaţi detergenţi de bună calitate şi detergenţi pentru curăţare. Acestea vor avea un efect blând asupra terenului şi nu vor lăsa pete. Utilizaţi de asemenea unelte cu peri moi pentru a curăţa suprafeţele.

Ţineţi minte punctele de mai sus dacă doriţi să păstraţi terenul de tenis bine întreţinut pentru perioade mai lungi. De asemenea, puteţi să întrebaţi constructorul terenului de tenis de sfaturi pentru întreţinerea terenului de tenis şi cele mai bune modalităţi testate pentru a vă menţine terenul de tenis.

Lasă un răspuns.

terenuri fotbal umplutura teren sportiv terenuri tenis gazon sintetic terenuri multifunctionale terenuri tenis terenuri de tenis tip pardoseli sportive volei interior zgura terenurile de tenis terenuri sportive udare gazon terenuri multisport scoli terenuri sintetice Tribuna terenuri de tenis din zgura terenuri multisport video terenuri tenis curte utilaje intretinere gazon sintetic terenuri lut volei pe plaja umplutura teren sport terenuri sport volei copii terenuri de tenis gazon artificial umplutura teren de sport terenuri tenis gazon artificial terenuri sport gazon sintetic UEFA terenuri de tenis renumite terenuri sport tartan volei unde alergam in bucuresti terenuri de sport terenuri sportive minifotbal terenuri sportive sintetice terenuri sportive beton tribune sportive terenuri tenis parchet tribune usamv cluj napoca vestiare sportive terenuri minifotbal tipuri piste