Menținerea gazonului sintetic

În plus față de uzura zilnică, deșeuri și accidente, proprietarii de gazon artificial ar trebui să urmeze câțiva pași de rutină pentru a menține calitatea și longevitatea gazonului artificial.
Gazonul artificial durează, în general, între 15 și 25 de ani, în funcție de utilizarea acesteia. Urmând o rutină de curățare a gazonului de deșeuri, curățarea în mod regulat și periajul va ajuta gazonul artificial să realizeze o durată lungă de viață.

Echipamente de care aveți nevoie
Pentru a menține o rutină și pentru a vă îngriji gazonul artificial, trebuie să vă asigurați că aveți câteva instrumente esențiale. Veți avea nevoie, în primul rând, de un furtun – în cazul în care zona în care locuiți există ploaie frecventă, această este mai puțin o necesitate, dar este încă utilă pentru spălarea gazonului la nevoie.
O suflantă de frunze este, de asemenea, utilă, pentru a elimina frunzele căzute înainte ca acestea să fie impregnate în gazonul artificial. O greblă va contribui, de asemenea, la menținerea fibrelor gazonului proaspete și libere.

Curățați, clătiți, periați, repetați
Există, în esență, 4 pași principali pentru a vă îngriji în mod regulat terenul cu gazon artificial. Aceste etape ar trebui să fie efectuate lunar, dacă nu săptămânal.

Îndepărtați deșeurile de pe gazon. Acest lucru este important mai ales după vânturi puternice sau furtuni. Îndepărtarea frunzelor, a ramurilor și a altor resturi vă va proteja gazonul de deteriorare.
Clătiți gazonul în mod regulat. Utilizați un furtun cu apă rece și curată pentru a îndepărta praful și polenul. Dacă locuiți într-o zonă care adesea primește ploaie, nu va trebui să clătiți foarte des gazonul cu un furtun
Periați gazonul în zone cu trafic ridicat. Periajului va ajuta gazonul să evite deteriorarea și să-l mențină într-o formă puternică și proaspătă.

Concluzie
Gazonul artificial este o investiție demnă și, că toate investițiile, are nevoie de îngrijire și întreținere pentru a o menține în formă optimă. Urmând instrucțiuni simple pentru curățarea și îndepărtarea petelor, asigurându-vă că este lipsită de resturi, clătite în mod regulat și periate adesea în zone cu trafic intens, sunt aspecte importante ale îngrijirii și întreținerii și cu siguranță vor  proteja terenul cu gazon artificial.

Lasă un răspuns.

terenuri lut terenuri sintetice zgura terenuri tenis gazon sintetic usamv cluj napoca terenuri de tenis gazon artificial volei umplutura teren de sport terenuri sportive sintetice terenuri sportive minifotbal terenuri de tenis din zgura terenuri minifotbal terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis curte utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sportive umplutura teren sportiv terenuri tenis terenuri de sport terenuri de tenis renumite tipuri piste umplutura teren sport unde alergam in bucuresti terenuri de tenis UEFA terenuri sportive beton terenuri multifunctionale vestiare sportive terenuri sport volei pe plaja udare gazon tribune sportive terenuri fotbal tip pardoseli sportive terenuri multisport scoli video terenuri sport tartan volei copii terenuri sport gazon sintetic terenurile de tenis Tribuna terenuri tenis parchet terenuri multisport volei interior tribune