Diferențele dintre tenisul în interior și tenisul în aer liber

Tenisul a fost clasat ca al şaselea cel mai popular sport din Marea Britanie în 2015, în ceea ce priveşte numărul de persoane care joacă cel puţin o dată pe săptămână.
Înaintea clasamentului s-a aflat înotul, atletismul, ciclismul, fotbalul şi golful. Sportul este popular şi poate fi jucat atât în ​​aer liber, cât şi în interior, pe o serie de suprafeţe diferite.

Lucrul interesant despre tenis este faptul că jocul este remarcabil diferit în funcţie de suprafaţă şi dacă este jucat în interior sau în exterior. Tenisul de interior este renumit pentru că oferă un joc mult mai rapid. Lipsa vântului şi a suprafeţelor artificiale reduce riscul apariţiei săriturilor rele, astfel încât jucătorii să poată fi mai exacţi. De asemenea, înălţimea săriturii tinde să fie inferioară în interior, astfel încât jucătorii trebuie să-şi adapteze tehnica.

Tenisul în aer liber este mai dificil, deoarece există o serie de condiţii diferite cu care jucătorul se poate confrunta. După cum s-a menţionat, vântul poate afecta atât săritura cât şi zborul mingii. Soarele de asemenea, poate fi distractiv şi pentru jucători. De asemenea, suprafeţele tind să fie mai lente, dar cu un salt mai înalt. Există, de asemenea, confruntări cu temperaturile în schimbare şi riscul de ploii ce are ca efect încetinirea sau întârzierea jocului.

Tenisul devine un joc complet diferit în funcţie de locul în care se joacă. Din fericire, există facilităţi în România, în care oamenii să poată juca atât în ​​interior, cât şi în afară. Cu structuri de acoperire moderne, terenurile pot fi construite în locuri mult mai mari, cu costuri mai mici. Structurile sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, deoarece nu au nevoie de aceleaşi fundaţii pe care clădirile permanente le impun.

Terenurile de tenis acoperite devin deosebit de populare. Atunci când vremea este bună, terenul poate fi lăsat liber, astfel încât oamenii să poată juca în condiţiile în schimbare. Structura de acoperire poate fi apoi trasă dacă începe ploaia şi în lunile mai reci. Acest lucru permite câ terenul să fie folosit mai frecvent, astfel încât jucătorii să poată continua să se joace.
La Atlas Sport avem peste 13 ani de experienţă în construirea de terenuri de tenis în interior şi în aer liber, pentru a satisface toate tipurile de nevoi, precum şi produse pentru aferente şi o gamă largă de alte elemente pentru protejarea şi sporirea facilităţilor sportive. Fiecare produs poate fi personalizat pentru a se potrivi diferitelor aspecte ale terenului. Vă rugăm să ne contactaţi pentru a începe să vă proiectaţi astăzi terenul de tenis.

Lasă un răspuns.

terenuri multisport umplutura teren de sport terenuri sportive terenuri de sport terenuri tenis gazon sintetic terenuri lut terenuri sintetice tipuri piste terenuri sport gazon sintetic umplutura teren sportiv terenuri de tenis din zgura terenuri sportive sintetice video umplutura teren sport terenuri sportive beton terenurile de tenis terenuri de tenis renumite terenuri multifunctionale terenuri fotbal terenuri sport tartan volei pe plaja tip pardoseli sportive terenuri tenis gazon artificial terenuri multisport scoli Tribuna usamv cluj napoca tribune terenuri sportive minifotbal utilaje intretinere gazon sintetic volei interior terenuri tenis curte terenuri de tenis gazon artificial UEFA terenuri sport terenuri minifotbal volei copii terenuri tenis vestiare sportive volei terenuri de tenis terenuri tenis parchet zgura unde alergam in bucuresti udare gazon tribune sportive