Beneficiile de sănătate aduse de un miniteren de sport în curte

Activitatea fizică regulată este una dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii le pot face pentru sănătatea lor. În combinaţie cu un regim alimentar, un regim solid de exerciţii fizice, poate ajuta la menţinerea unei greutăţi normale şi sanatoase, la întărirea oaselor şi a muşchilor şi la îmbunătăţirea stării de spirit generală şi a sănătăţii mintale.
Pentru unii dintre noi, găsirea timpului pentru exerciţii fizice regulate poate fi dificilă – însă cu un miniteren construit chiar în curtea casei, întreaga familie poate obţine activiatatea fizică obligatorie de zi cu zi, fără a fi nevoie să părăsească curtea din spate.

Beneficiile de sănătate aduse de un miniteren de sport în curte pentru copii


Pentru un copil în curs de dezvoltare, a fost demonstrat că exerciţiile fizice regulate, ajută la dezvoltarea fizică – sprijinind dezvoltarea oaselor puternice şi a muşchilor – şi ajută la combaterea obezităţii în copilărie.
Conform Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, activitatea fizică în copilărie este asociată cu îmbunătăţirea forţei şi rezistenţei, reducerea stresului şi anxietăţii, indice de masă corporală mai mică şi îmbunătăţirea colesterolului şi a tensiunii arteriale. În plus, activitatea fizică în copilărie ajută la eliminarea unor boli cronice, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare şi anumite tipuri de cancer.
Cu un teren multisport în curtea propriei case, copiii se pot juca neîncetat, în siguranţă, părinţii netrebuind să se îngrijoreze în legătură cu aceştia. Având un miniteren în curtea dumneavoastră, va fi foarte uşor să implicaţii copii şi să îi îndemnaţi la activitate fizică.

Beneficiile de sanatate aduse de un miniteren de sport in curte pentru adulţi


Miniterenurile sportive nu sunt doar pentru copii. Adulţii au nevoie de activitate fizică la fel demult ca şi copii, iar exerciţii fizice regulate pot creşte durata de viaţă a unui adult. Activitatea fizică la vârstă adultă ajută la menţinerea unei greutăţi sănătoase, conservarea masei musculare esenţiale şi ajută în problemele legate de artrită şi alte boli comune.
În plus, exerciţiile fizice regulate ajută la reducerea riscului de boli de inimă şi accidente vasculare cerebrale – două dintre cele mai importante cauze de deces. Activitatea fizică poate reduce, de asemenea, riscul de diabet zaharat de tip 2; dacă aveţi deja diabet zaharat, aceasta poate ajuta să vă gestionaţi mai bine nivelul glucozei din sânge.
Când aveţi o familie, găsirea timpului pentru a petrece împreună poate fi o provocare. Cu un teren în curte tu şi familia ta puteţi petrece mai mult timp unii cu alţii , culegând în acelaşi timp, împreună, beneficiile exerciţiilor fizice regulate.

Atlas Sport susţine activitatea fizică şi timpul petrecut împreună cu familia, oferind cea mai bună opţiune de combinare a celor două: miniterenurile rezidenţiale.
Construim mai mult decât miniterenuri; specialiştii noştrii sunt instruiţi şi experimentaţi să creeze un loc sigur în care întreaga familia să râdă, să practice sportul şi să construiască amintiri.

Lasă un răspuns.