Beneficiile skate park-ului în comunități

Skate park-urile oferă un loc potrivit pentru copiii care nu sunt de obicei interesați de sporturile de echipă tradiționale. Pot reprezenta un loc în care ei se pot exprima într-un mod individual, personal, sănătos și atletic.
Atunci când copiii sunt implicați într-o activitate de construire a încrederii personale precum skateboarding-ul, îi ajută să-și creeze încrederea de care au nevoie pentru a se descurca și reuși în toate celelalte aspecte ale vieții lor.

Uneori, oamenii pot fi sceptici cu privire la problema instalării unui skate park urban în comunitatea lor. Contrar credinței populare sau mai bine zis neinformării, există multe beneficii pe care un skate park le-ar aduce comunității. Skate parkul reprezintă o zonă pentru recreere sigură pentru tineri, promovează exercițiile fizice și de sănătate mintală; sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și pot adăuga frumusețe estetică unei zone.
Acestea sunt doar câteva beneficii pe care le vom analiza pe rând, în articolul de astăzi.

Beneficiile de sănătate fizică și psihică

Beneficiile de sănătate fizică și psihică ale skateboarding-ului sunt abundente. Fizic, skateboarding-ul este un antrenament cardio fantastic. Pentru menținerea echilibrului, un skateboarder își folosește abdomenul și mușchii spatelui, lucrându-și mușchii de bază. O oră pe skateboard se traduce perfect într-un antrenament cardio complet.

Mintal, atunci când o persoană face skateboarding, ambele emisfere ale creierului sunt activate pentru a regla echilibrul și creșterea vitezei de percepție. Complexitatea de a efectua multe trucuri asociate cu skateboarding-ul poate stimula creierul.
Acesta oferă de asemenea, o alternativă interesantă la sporturile de echipă și ajută nu numai la dezvoltarea ci și la îmbunătățirea abilităților motorii și echilibrului uman.

Eficiența costurilor

Nu numai că este relativ ieftin să construiești un skate park, dar există și o mulțime de modalități prin care comunitatea poate beneficia de el din punct de vedere financiar.
De asemenea, un skate park bine construit poate aduce avantaje turistice. Odată construit, puteți introduce o mică taxă de intrare ce va ajuta la finanțarea menținerii și siguranței parcului, readucând și comerțul în comunitate.

Fac din comunitate un loc mult mai prietenos pentru tineri
Acesta le transmite adolescenților mesajul că sunt acceptați și apreciați ca membri ai comunității. Acest lucru se realizează oferindu-le un loc de a-și practica hobby-ul și un loc creativ în care li se permite să se exprime în felul lor.

Beneficii estetice

Un beneficiu final al construirii unui skate park în comunitatea dvs. este îmbunătățirea sau frumusețea estetică pe care o aduce. Dacă încercați să reconstruiți o zonă veche și părăsită a orașului, cu ajutorul unui skate parc veți reusi.

Lasă un răspuns.