COMUNICAT: Și ATLAS SPORT vrea autostrăzi. Pe 15 martie, ora 15:00, pentru 15 minute, suspendam activitatea tuturor șantierelor din țară

Bună ziua,
Mă numesc Emanuel Toma și sunt fondatorul Atlas Sport – cea mai mare companie de construcții sportive din România, având sute de proiecte finalizate cu succes atât în țară, cât și în Europa și Africa. În România am realizat baze sportive sau locuri de joacă, efectiv în întreaga țară, în fiecare “colțișor”.

Pentru a realiza proiectele răspândite la nivel național, în ultimii 15 ani echipa noastră a parcurs milioane de kilometri pe șoselele din România.

Eu și cei 100 de colegi de la Atlas Sport, străbatem săptămânal țara în lung și în lat, de la N-S și de la E-V, parcurgem minim 50.000 km lunar sau 600.000 km anual. Unele dintre aceste călătorii s-au finalizat prin accidente sau experiențe traumatizante: spre exemplu, în ultimii 2 ani, am înregistrat nu mai puțin de 5 accidente cu daună totală a mașinilor!
Imaginați-vă pentru câteva secunde efortul pe care îl depune un coleg de-al meu care lucrează pe șantierele din România: Pornește uneori și la ora 3 dimineața ca să ajungă la timp pe șantier luni dimineața. Mai apoi, vineri seara, după o săptămână încărcată de muncă, pornește la drum spre casă sute de kilometrii, ajungând de cele mai multe ori noaptea târziu, când familia nu îl mai poate aștepta cu brațele deschise.

Clienții noștri sunt privati dar și mulți clienți publici: instituțiile statului Român, cu care colaborăm foarte bine și dorim să colaborăm cel puțin la fel de bine și în viitor. Deși ceea ce urmează să susțin va șoca pe mulți, ca de fiecare dată aleg să fiu de partea țării, de partea celor care își doresc mai mult de la România. Iubesc România, dar îmi doresc mai mult de la ea mâine.

Pentru mine, pentru colegii mei, pentru România, în data de 15 martie 2019, ora 15.00, pentru 15 minute, voi suspenda activitatea tuturor șantierelor din țară, în semn de protest pentru lipsa autostrăzilor.
Aleg să lupt plin de curaj și speranță pentru construirea autostrăzilor în România în ciuda riscurilor la care mă expun.
Aleg să lupt pentru România!

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!