Beneficiile unui teren de sport în cadrul unui complex rezidenţial. Studiu de caz + testimonial Asmita Gardens, Bucureşti

În ultimii douăzeci de ani, a existat o creştere semnificativă în construcţia de noi facilităţi sportive.
De la ligi profesioniste, la complexe rezidenţiale, până la facilităţi de recreere ale oraşului şi se pare că această tendinţă va continua. O mare parte din costul de construcţii noi sau renovări este subvenţionat. Autorităţile ce oferă şi sprijină subvenţiile, cred că aceste noi facilităţi vor oferi un impact economic substanţial. Ei susţin că prin construcţia acestor facilităţi vor introduce noi locuri de muncă şi venituri fiscale.

De exemplu, în ansamblurile rezidenţiale, dacă proprietarii aleg să construiască un teren sportiv (de fotbal, tenis, volei, baschet, etc.), beneficiile nu vor conteni să apară atât pentru proprietari cât şi pentru utilizatorii şi beneficiarii terenului.
Terenurile sportive rezidenţiale, la fel ca parcurile publice nu trebuie să lipsească din preajma complexelor rezidenţiale care se respectă, pentru ca oameni să se joace şi să se bucure de sport şi de alte activităţi de agrement.
Ele oferă spaţiu valoros necesar pentru a menţine şi a spori oportunităţile pentru oameni, de a lua parte atât la ​​sporturile de echipă formale, cât şi în alte activităţi mai informale.
Împreună cu beneficiile sportive, de bună calitate, terenurile sportive accesibile contribuie, de asemenea, la menţinerea comunităţii active şi sănătoase şi asigurarea de beneficii majore.
Aceste se traduce în profit pentru investitori, prin creşterea interesului pentru achiziţiile imobiliare care beneficiază de un astfel de teren.

Atlas Sport are experienţă în realizarea terenurilor sportive rezidenţiale, având colaborări cu complexuri/pensiuni din întreaga ţară; ştim exact faptul că standardele înalte de calitate şi preţul avantajos fac diferenţa, de aceea, oferim opţiuni pentru fiecare client în parte, fie că este vorba de un complex rezidenţial sau unul turistic.

Principalele beneficii pe care activităţile realizate pe un teren de sport, le au atât pentru copii cât şi pentru adulţi sunt:

– îmbunătăţirea condiţiei fizice

– îmbunătăţirea competenţelor mentale

– acumularea şi îmbunătăţirea capacităţilor sociale

– dezvoltarea capacităţii de vorbire

– creşterea rezistenţei la stres

– mărirea stării de bine

– creşterea încrederii în sine

– amplificarea spontaneităţii

– îmbunătăţirea concentrării

Din experienţa acumulată, dumneavoastră ca proprietar aduceţi următoarele beneficii, odată cu instalarea unui teren sportiv rezidenţial:

IMPACT ÎN COMUNITATE şi în rândul clienţilor: prin realizarea de terenuri de sport, veţi realiza un proiect de referinţă, care rezistă peste ani şi de care veţi fi mândru. Va creşte gradul de satisfacţie şi mulţumire al clienţilor care utilizează spaţiul nou amenajat.
SĂNĂTATE PENTRU GENERAŢII: prin realizarea de terenuri de sport veţi contribui la o sănătate mai bună a generaţiilor actuale şi viitoare
ÎNCURAJAREA SPORTULUI: prin aceste tipuri de investiţii, veţi oferi alternative recomandate de petrecerea a timpului liber: într-un mod calitativ, în natură, cu prietenii şi cu familia. Veţi încuraja în acelaşi timp şi sportul de performanţă.

Beneficiile unei investiţii profitabile – Numărul clienţilor va creşte iar recuperarea investiţiei se realizează într-un termen scurt, costurile ulterioare cu întreţinerea fiind foarte mici.

Beneficii suplimentare pentru cumpărătorii/viitorii locuitori ai spaţiului rezidenţial: un teren de sport, înseamnă mişcare, sport, sănătate, timp de calitate în familie şi posibilităţi de socializare

Beneficii durabile: veţi realiza o lucrare care rezistă în timp, cu costuri reduse de mentenanţă şi cu utilizare îndelungată – durata de viaţă a lucrării este de 10 ani.

Vă stăm la dispoziţie cu asistenţă şi consultanţă necesară pentru ca proiectul dezvoltat să bucure comunitatea pe care o administraţi, să fie un durabil punct de atracţie în localitate şi să fie un proiect de referinţă realizat de care să fiţi mândru/mândră şi peste ani. În afară de preţurile competitive care ne recomandă, vă putem ajuta cu proiectare, expertiză din punct de vedere al spaţiului şi amplasării precum şi alegera echipamentelor potrivite.

Vă oferim servicii ALL INCLUSIVE:

– consultanţă GRATUITĂ pe toată perioada dezvoltării proiectului ( atât înainte cât şi după vânzare)

– proiectare & design GRATUIT

– livrare

– montare

– lucrări de amenajare

– instrucţiunile de folosire şi manevrare a echipamentelor

Studiu de caz + testimonial Asmita Gardens, Bucureşti

 

Proprietarii complexului Asmita Gardens din Bucureşti au dorit să le ofere locatarilor/rezidenţilor o experienţă şi mai frumoasă, alegând să construiască în cadrul acestuia, un teren de sport multifuncţional cu dimensiunile de 22 m x 11 m.

Asmita Gardens este un ansamblul rezidenţial din centrul capitalei, care deţine şi apartamentul situat la cea mai mare înălţime din România – 92 m de sol. Asmita Gardens este de asemenea, şi cel mai scump proiect imobiliar dezvoltat în România.
Terenul de sport construit de echipa Atlas Sport, este realizat din gazon sintetic multifuncţional cu fir de 20-25 mm înălţime. Ca dotări, proprietarul a optat pentru împrejmuire cu plasă de sârmă tip eco de culoare verde, şi nocturnă led formată din lămpi de iluminat, coş de baschet, stâlpi multifunctionali pentru tenis şi volei mobili + fileu, porţi handbal/fotbal din oţel + plasă porţi.


O investiţie ce şi-a meritat pe deplin eforturile de orice fel ale proprietarului, dar şi a echipei de constructori Atlas Sport.
În continuare vă prezentăm recomandarea oferită de Domnul Dobrescu-Balaur Dragoş, Preşedinte CEx Asmita Gardens 1.

„Referitor la terenul de sport multifuncţional, construit de firma Atlas Sport, avem numai cuvinte de laudă.
Am avut o colaborare foarte bună cu Atlas Sport, pe toată perioada colaborării, de la discuţii/negocieri, încheiere contract şi până la finalizarea lucrărilor.
Au realizat o lucrare de foarte bună calitate, lucrare de care comunitatea noastră este foarte mulţumită!
Pe parcursul colaborării, am observat faptul că angajaţii companiei au răspuns prompt solicitărilor noastre, au fost corecţi şi au dovedit excelenţă în toate aspectele:

– S-au încadrat în termenul de execuţie;

– Lucrările au fost efectuate la standarde înalte;

– Preţul lucrării a corespuns cu cerinţele noastre;

Recomandăm cu toată încrederea serviciile Atlas Sport şi altor ansambluri rezidenţiale.“

                                                                                                                                                     Dobrescu-Balaur Dragoş

Preşedinte CEx Asmita Gardens 1

Lasă un răspuns.