Top TERENURI DE SPORT din București realizate de Atlas Sport

Că realizăm terenuri sportive în toată țara și nu numai, nu este o noutate, însă astăzi, dorim să vă prezentăm TOP terenuri sportive din București, realizate de echipa noastră. De la terenuri de fotbal cu gazon sintetic la teremuri multisport, aceste terenuri sportive sunt astăzi bine întreținute și excelente atât pentru recreere, cât și pentru competiții.
Punând împreună dedicarea, atenția la detalii, experiența și profesionalismul, echipa Atlas Sport a reușit să realizeze cu succes sute de astfel de proiecte în toată țară. Dar, revenind la capitală, iată care sunt doar câteva dintre terenurile sportive construite aici:

1. Teren multifuncțional pentru Complexul Rezidenial Asmita Gardens, București
Proprietarii complexului Asmita Gardens din Bucureşti au dorit să le ofere locatarilor/rezidenţilor o experienţă şi mai frumoasă, alegând să construiască în cadrul acestuia, un teren de sport multifuncţional. Acesta prezintă dimensiunile de 22 m x 11 m.
Terenul de sport construit de echipa Atlas Sport, este realizat din gazon sintetic multifuncţional cu fir de 20-25 mm înălţime. Ca dotări, proprietarul a optat pentru împrejmuire cu plasă de sârmă tip eco de culoare verde, şi nocturnă led formată din lămpi de iluminat, coş de baschet, stâlpi multifuncționali pentru tenis şi volei mobili + fileu, porţi handbal/fotbal din oţel + plasă porţi.
Mai multe poze cu proiectul finalizat, puteți vedea aici.

 

2. Teren de fotbal cu gazon sintetic pentru Asociaţia Club Sportiv Valencia Bucureşti
Având dorința de a descoperi și promova reale talente în rândul copiilor din România și de a urca țara noastră în fruntea clasamentului țărilor care lansează jucători de elită în fotbalul mondial, Asociația Club Sportiv Valencia, a ales echipa Atlas Sport pentru realizarea terenului de fotbal pe care micile talente să se antreneze.
Am fost încântați să realizăm acest proiect. Beneficiarul terenului de fotbal cu gazon sintetic pentru Asociaţia Club Sportiv Valencia Bucureşti, Bogdan Alexandru Vîjîială, se declară mulțumit de colaborarea cu echipa ATLAS SPORT. “Am avut o comunicare foarte bună cu cei de la Atlas Sport; în tot ceea ce au făcut au fost niște profesioniști.”  Vă invităm să vizualizați Testimonialul oferit, aici.
Terenul cuprinde împrejmuire și instalație de nocturnă. Puteți vedea aici mai multe imagini cu proiectul finalizat.

 

 

3. Construcție teren multifuncțional cu nocturnă, Paralela 45, Bucuresti.
Un al 3-lea teren de sport în București, realizat de echipa Atlas Sport este terenul multifuncțional al Agenției  de turism Paralela 45.
Terenul multisport are o dimensiune de 20 x 10 m. Suprafață de joc este din gazon artificial multisport colorat verde cu marcaje albe pentru minifotbal, marcaje galbene pentru tenis și marcaje albastre pentru baschet. Gazonul utilizat are înaltimea firului de 20 mm și cuprinde infill din nisip cuarțos.
Terenul de sport este dotat cu 2 porți de minifotbal 3 x 2 x 1 m, 2 plase de protecție pentru porți, 2 stâlpi multifuncționali de volei/tenis mobili, 2 coșuri de baschet.
Instalația de nocturnă este alcătuită din 8 corpuri de iluminat tip proiector de 400 W montate pe stâlpii de împrejmuire,
Puteți vedea aici mai multe imagini cu proiectul finalizat.

 

Ce ne recomandă?

O ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ, PASIONATĂ DE CONSTRUCȚII SUPRAFEȚE SPORTIVE
La fiecare proiect, ne asigurăm cu exactitate că toate terenurile noastre pot face față tuturor provocărilor cauzate de facilitățile aglomerate, activitatea sportivă competitivă și condițiile de mediu.
REZULTATE IMPECABILE, PROIECT DUPĂ PROIECT
Clienții noștri sunt mulțumiți de lucrările realizate (vedeți aici Testimoniale), care ne-au ajutat să devenim alegerea numărul 1 în din România, în construcțiile sportive.
CONSTRUCȚII SPORTIVE DE CALITATE
Pentru terenurile cu gazon sintetic folosim cele mai bune echipamente și materiale pentru a asigura că facem față celor cele mai exigente standarde pentru drenaj și nivelare.

Lasă un răspuns.