De ce ar trebui să luaţi în considerare iluminarea cu LED pentru complexul dumneavoastră sportiv

Pe măsură ce industria sportivă publică, privată, de fitness şi de recreere continuă să crească în popularitate, există mai multe moduri prin care proprietarii din întreaga ţară caută noi oportunităţi pentru a-şi mari veniturile. Cu toate acestea, recuperarea costurilor fiind adesea obiectivul sectorul public, iar obiectivul ROI (return on investment = randamentul investiţiilor), al sectorului privat – creşterea veniturilor este doar jumătate din ecuaţie. Mulţi proprietari încearcă să reducă cheltuielile utilităţilor prin folosirea noii tehnologii de gestionare a clădirilor, a metodelor de construcţie şi a inovaţiilor de produse noi. Una dintre cele mai populare şi de succes strategii este construirea sau modernizarea instalaţiei existente cu un pachet de iluminare cu LED.

În general, cheltuielile utilităţilor reprezintă o mare cheltuială în instalaţiile sportive şi de recreere pe scară largă. Printre ele se numără şi plata facturilor la curent electric, aşadar iluminarea terenului sportiv are un impact destul de mare asupra cheltuielilor lunare.

De ce LED-uri?
Pentru a diminua această cheltuiala mare, luaţi în considerare utilizarea iluminării terenului sportiv cu LED-uri. LED-urile pentru iluminat au câştigat popularitate în comunitatea sportivă şi de recreere din mai multe motive.
Unele dintre avantajele care atrag proprietarii către acest tip de iluminat pentru terenuri sportive includ: între 50-80% reducere electrică în comparaţie cu alte alternative de iluminat, mai puţină întreţinere, durată de viaţă mai lungă, utilizare instantanee fără a necesita o perioadă de “încălzire”, şi funcţii de schimbare a culorii.
În plus, becurile cu LED-uri au emisii reduse de căldură în comparaţie cu opţiunile de iluminare metalică, fluorescente sau alte opţiuni de iluminare, ceea ce contribuie la scăderea cheltuielilor pentru răcirea temperaturilor instalaţiei.

Un alt avantaj al tehnologiei LED-urilor este personalizarea; cu abilitatea de a schimba intensitatea luminilor LED, există mai multe opţiuni de iluminare a terenurilor de sport, care pot fi personalizate în funcţie de tipul terenului, împrejurimi, preferinţe şi nevoi. De exemplu, un proprietar poate alege să aibă o instalaţie de iluminat cu LED ultra-luminoasă pentru înregistrări TV live şi o altă instalaţie mai eficientă din punct de vedere energetic pentru utilizarea zilnică.

Cu toate avantajele şi oportunităţile de economisire a costurilor, tehnologia de iluminare cu LED-uri este o preocupare utilă pentru instalaţiile noi şi existente şi cu stimulente multiple de eficienţă energetică la nivel local, de stat şi privat, este un moment potrivit să luaţi în considerare modernizarea terenurilor sportive cu sisteme de iluminare cu eficienţă ridicată, precum becurile LED.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!