Calitatea şi rezistenţa terenurilor sportive Atlas Sport în condiţii meteorologice extreme

Terenul de sport permite tuturor pasionaţilor de mişcare, să practice sportul preferat pe tot parcursul anului şi, mai important decât atât, acest lucru poate fi făcut în cele mai bune condiţii posibile. Fără gazon deteriorat. Fără meciuri abandonate.
Multe regiuni ale României, au suferit în ultima perioadă de condiţii climatice extreme şi ca rezultat, multe terenuri sportive au fost afectate şi distruse.
Clima face creşterea şi menţinerea unor astfel de terenuri o povară şi, în multe cazuri resursele financiare pentru refacerea terenurilor afectate, sunt limitate.
Cererea de terenuri sportive de calitate, rezistente în orice condiţii meteorologice, este destul de mare, iar avantajul construirii acestor terenuri, este mai mult decât evident.
De la terenuri sportive şcolare, la baze sportive private sau terenuri de sport profesioniste, o suprafaţă de joc de calitate este apreciată de către toţi participanţii şi produce un aspect plăcut pentru spectatori. Un gazon dens sau rezistent la uzură, sunt esenţiale pentru a asigura siguranţă în cazul unor căderi, amortizând impactul.
Una dintre cele mai mari temeri ale proprietarilor de terenuri sportive este rezistenţa acestora. Oare va rezista terenul la o ploaie torenţială? La zăpadă? Dar la inundaţii? Deşi, nu toate terenurile sportive sunt construite la o calitate înaltă, Atlas Sport realizează numai construcţii sportive de calitate. Martore acestei afirmaţii, stau zecile de recomandări primite din partea beneficiarilor, precum şi funcţionalitatea în condiţii foarte bune, a terenurilor construite, chiar şi după ani buni de folosinţă sau în pofita condiţiilor meteorologice extreme.
Un exemplu concret în acest sens, stă Baza sportivă din oraşul Târnăveni. Ploile abundente din ultima perioadă, nu au ocolit nici această regiune, iar locuitorii au avut de înfruntat un val de inundaţii.
Baza sportivă din Târnăveni, construită şi finalizată anul acesta de către echipa Atlas Sport, a fost complet inundată, iar gravitatea inundaţiei care a lovit baza sportivă, se poate vedea şi în imaginile şi videoclipul de mai jos.

Rezistenta terenuri de sport

13557946_10153778965424211_1365764538945044702_n-horz
Astfel, terenul sportiv a fost acoperit, de aproape 1 m de apă şi nămol şi gunoaie. În astfel de cazuri, durata de viaţă a majorităţii terenurilor cu gazon artificial, s-ar fi încheiat aici.
Totuşi, nu aşa a fost în cazul terenului sportiv din Târnăveni. Deşi terenul a fost practic 1m sub apă şi a rămas apoi acoperit cu nămol, în urmă spălării şi curăţării terenul se poate observa că acesta nu a fost deloc afectat.

Terenuri de fotbal de calitate
Imaginile de mai jos confirmă acest lucru.

IMG_4107-horz

S-a dovedit astfel, încă o dată, faptul că rezistenţa terenurilor la orice condiţii, precum şi calitatea acestora, sunt esenţiale pentru un teren de sport, iar terenurile Atlas Sport, îndeplinesc, cu certitudine, această cerinţă obligatorie.
Atlas Sport
alege să realizeze proiecte de o calitate şi o rezistenţă înaltă. Prin realizarea investiţiei cu noi, beneficiarul bazei sportive din Târnăveni s-a asigurat că face o investiţie durabilă, pe care o poate utiliza şi acum în continuare la capacitatea proiectată.
Pentru a întări cele spuse, beneficiarul proiectului “Proiectare şi Construcţie Teren Sintetic Acoperit + Tribună”, Bogdan Piaskovski, ne relatează în filmuleţul următor experienţa sa cu firma noastră. Testimonialul a fost primit, după ce baza sportivă a fost afectată de inundaţie:

 “Împreună cu echipa Atlas Sport am reuşit să construim un teren la standarde europene. Au fost cei mai promţi, corecţi, dovedind excelenţă şi lucru de calitate.”

Va recomandăm şi dumneavoastră să alegeţi înţelept când vă construiţi o baza sportivă, să va gândiţi la durabilitatea investiţiei pe termen lung şi să alegeţi să realizaţi o construcţie sportivă de calitate.

Lasă un răspuns.