Terenul de baschet în curtea casei: alegerea bazei

În zilele noastre, pasionații de baschet, își pot exersa cu mai multă ușurință abilitățile: construind un teren de baschet în curtea casei. Cum începeți procesul de construcție a unui teren de baschet în curtea casei? Ca și în multe lucruri din viață, fundația este cheia triumfului terenului de baschet. Ce materiale de bază sunt cele mai bune pentru a construi un teren de baschet?


Betonul este prima și cea mai bună alegere pentru un teren de baschet rezidențial.
Deși este o opțiune mai costisitoare, betonul vă va oferi cele mai bune performanțe și rezultate pe termen lung. Punctul esențial este să vă asigurați că betonul este turnat la nivel și are panta minimă.

O alternativă comună la beton este asfaltul. Această este o selecție populară, deoarece materialele și instalarea sunt de obicei mai puțin costisitoare decât betonul. La fel ca în cazul betonului, asigurați-vă că asfaltul este la nivel și are panta minimă. Finisajul trebuie să fie relativ neted și să nu aibă agregate mari. Acest lucru va funcționa bine atâta timp cât nu aveți rădăcini mari de copaci care ar putea crește sub teren.

Atunci când construiți un teren de baschet există și o a treia opțiune pentru fundație: piatră compactată. O bază de piatră compactată va fi opțiunea cea mai puțin costisitoare. S-ar putea să necesite o întreținere periodică, cum ar fi umplerea și recompactarea de-a lungul anilor.
Aceasta este o alternativă excelentă atunci când curtea din spate are acces limitat, restricții de acoperire imperceptibile sau când doriți să puteți renunta la teren mai târziu.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!