Care este cea mai bună temperatură pentru a instala gazonul artificial?

Pentru mulți dintre voi, probabil aceasta este o întrebare la  care nu s-au gândit niciodată? Există o temperatură ideală pentru a instala gazonul artificial? Probabil nici măcar nu v-ați gândit că temperatura ar conta pentru instalarea gazonului artificial. Deoarece gazonul artificial este fabricat din sintetice, temperatura poate avea un efect major. La urma urmei, sinteticele se pot extinde ușor datorită căldurii și se pot micșora datorită frigului.

Care este deci temperatura ideală pentru a instala gazonul artificial?
Cea mai bună temperatură pentru a instala gazonul artificial este între 10 și 15 grade Celsius. Cel mai bun mod de acțiune este să răsuciți rulourile dimineața la această temperatură și să le lăsați așa pentru o vreme. După-amiază, când gazonul a avut ceva timp să se aclimatizeze, puteți tăia rulourile la dimensiuni transversale.

În acest moment, vă sfătuim să conectați deja diferitele rulouri. Atunci când gazonul se contractă sau se extinde, aceasta se va face numai pe o lungime, astfel încât să nu afecteze rulourile conectate.

Dar dacă temperatura este mai mare sau mai mică?
Nici o problemă. Produsele profesioniste se micsorează sau se extind datorită dublului suport. În unele cazuri se aude că gazonul începe să crească din peluza. Acest lucru se poate întâmpla când gazonul a fost tăiată prea precis și la o temperatură relativ scăzută. Atunci când temperatura crește, gazonul se poate extinde și, din moment ce nu mai există loc de mișcare, va începe să se încrețească.

Inutil să spunem că în aceste cazuri, proprietarii nu au cumpărat un gazon sintetic profesionist, iar acesta nu a fost instalată nici de un profesionist. Deci, dacă căutați o peluză artificială care să arate perfect în fiecare zi a anului, alegeți gazonul sintetic Atlas Sport.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!