Cum mă pregătesc pentru un teren de sport în curtea casei mele?

V-ţi hotărât să construiţi un teren de sport în curtea casei şi aţi găsit firma potrivită cu care veţi începe proiectul – Atlas Sport. Acum, la ce vă puteţi aştepta de la procesul de instalare? Cât o să dureze? Şi cum ar trebui să vă pregătiţi?

Instalare rapidă şi uşoară a terenului de joc
Atunci când alegeţi baza de joc potrivită pentru suprafaţă de joc, nu va exista o bază subterană de turnat, rezultând o instalare mai rapidă şi mai uşoară.
Există încă unele pregătiri care vor fi necesare, iar echipa Atlas Sport va colabora cu dvs. pentru a selecta mărimea potrivită pentru terenul dvs., destinaţia corectă pentru terenul de joc şi a obţine permisele necesare pentru instalare. Să aruncăm o privire asupra unora dintre paşii pe care dumneavoastră şi reprezentantul nostru, le veţi trece în momentul în care ajungeţi la instalare.

1. Vom examina liniile de redresare, localizarea sistemului septic şi locaţia copacilor mari, care ar putea ridica o problemă cu rădăcinile care se dezvoltă sub terenul sportiv şi selecta o suprafaţă mare de teren pentru a vă plasa terenul sportiv. Deoarece suntem experţi în construcţia terenurilor sportive, puteţi avea încredere în judecata şi îndrumarea noastră cu privire la locul în care se va amplasa terenul de joc şi dimensiunea pe care o poţi selecta.

2. Vom evalua accesul disponibil la proprietatea dvs.
Este posibil să fie necesar să scoateţi o eliberaţi unele lucruri pentru a avea acces la curtea dvs., dar pentru că nu sunt necesare camioane de tip beton, echipajele pot lucra cu intrări mai mici decât credeţi.

3. Înainte de plasarea terenului dvs. de joc, este posibil ca terenul să fie înclinat sau zidurile de sprijin să fie prost gândite.
De asemenea, trebuie evaluată şi scurgerea. Toţi aceşti factori pot adăuga cheltuieli în plus la bugetul total al proiectului dvs. Cel mai mare spaţiu disponibil, cel mai plăcut, este întotdeauna cel mai bun pentru un teren de joc. Noi vă vom oferi cel mai bun preţ pe baza unor factori cum ar fi gradul dvs. de proprietate şi problemele de drenaj, astfel încât să ştiţi ce va implica proiectul înainte de a vă angaja într-o instalare pe care nu vi-o puteţi permite.

4. Se vor obţine permise.
În timp ce instalarea unei suprafeţe de joc poate dura doar câteva zile, procesul de pregătire şi de autorizare ar putea dura mai mult. Lucrările de pregătire trebuie adesea completate pentru a putea beneficia de autorizaţii, mai ales dacă drenajul reprezintă o problemă. Drenajul va fi instalat înainte, pentru a putea beneficia de permisiuni pentru instalarea terenului sportive.
Reprezentantul Atlas Sport, care vă va acorda asistenţă în procesul de autorizare, pentru a vă asigura un teren de joc sigur, de lungă durata şi legal în curtea dvs.

5. Începerea instalării.
Cu toate lucrările pregătite, va dura doar câteva zile pentru a va instala suprafaţă jocului pe teren complet modular. În momentul în care este instalat, terenul de joc este gata de acţiune! Vopsirea marcajelor poate dura câteva ore şi va necesita timp de uscare de două până la trei zile înainte de a va putea folosi terenul. Instalarea unui miniteren rezidenţial Atlas Sport este într-adevăr rapidă şi uşoară.

Lasă un răspuns.

terenuri sportive beton terenuri sport vestiare sportive terenuri tenis gazon sintetic terenuri sport tartan terenuri sportive sintetice terenurile de tenis terenuri sportive terenuri multifunctionale terenuri de tenis gazon artificial volei pe plaja terenuri de tenis renumite terenuri tenis umplutura teren sportiv tip pardoseli sportive volei copii UEFA terenuri tenis gazon artificial Tribuna volei interior umplutura teren sport terenuri lut tribune sportive terenuri de sport terenuri de tenis din zgura umplutura teren de sport terenuri multisport terenuri sport gazon sintetic terenuri fotbal tribune volei terenuri minifotbal terenuri tenis curte zgura tipuri piste terenuri tenis parchet terenuri sintetice utilaje intretinere gazon sintetic video usamv cluj napoca unde alergam in bucuresti udare gazon terenuri sportive minifotbal terenuri multisport scoli terenuri de tenis