Angajăm Reprezentant Vânzari în București și Timiș

Despre noi
Suntem cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România iar ținta noastră este să ramanem în continuare alegerea nr. 1. 
Pasionați de proiectare şi construcţie baze sportive şi locuri de joacă, furnizăm cu mare success soluţii complete şi accesibile pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din România şi Europa. Am realizat baze sportive si parcuri pentru sute de clienti in Romania si Europa de la corporații multinaționale (LIDL, PIRELLI, GEDEON RICHTER ș.a.) la primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița, ș.a.), ministere (M.A.I.), cluburi și licee sportive (LPS Roman, ș.a.), universități (UMF, USAMV Cluj, Univ. Pitești, Iași, ș.a.), antreprenori și investitori privați – toți aceștia ne-au ales pentru a realiza cele mai bune terenuri de sport si locuri de joaca.
Serviciile oferite includ tot ce ţine de realizarea unui proiect de la A la Z, de la proiectare, până la predarea la cheie a unui proiect. Dintre lucrările realizate în trecut, enumerăm: terenuri de sport pentru practicarea a diverse activități sportive (fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, etc.), de dimensiuni variate, cu diferite suprafeţe de joc (gazon natural, gazon sintetic, tartan, zgura, etc.), acoperite sau descoperite, cu împrejmuiri, nocturne, dotări, și alte lucrări aferente, precum şi spații de agrement.

 • Pasiunea noastră este de a încuraja practicarea unei vieți sănătoase prin sport, construind cele mai bune baze sportive.

 • Misiunea noastră este de a fi SOLUŢIA numărul 1, pentru orice client care are nevoie de un proiect de infrastructură sportivă în România.

 • Scopul nostru este de a vedea clienţii satisfăcuţi şi comunităţile locale cum se bucură de rezultatul muncii noastre.

Printre responsabilitatile tale se număra:

 • Implementarea strategiilor de vânzări în zona Bucuresti;
 • Contactarea potentialilor clienți ( primării in principal, ansambluri rezidentiale, restaurante  etc.)  in vederea stabilirii de intalniri pentru realizarea de locuri de joacă si terenuri de sport;
 • Prospectarea zonei repartizate, în vederea dezvoltării bazei de clienţi și încheierea de noi contracte;
 • Realizarea lunară a targetului și creşterea vânzărilor pe zona deservită;
 • Intocmirea unui raport zilnic de activitate și respectarea procedurii de vânzări a companiei;
 • Promovarea unei imagini pozitive a companiei în relația cu clienții.

 Abilități necesare:

 • Abilităţi de prezentare, negociere, comunicare, ascultare activă şi întelegerea nevoilor clienților;
 • Atitudine proactivă și pozitivă, integritate;perseverență, responsabilitate, rapiditate în gândire;
 • Permis de conducere;
 • Disponibilitate de muncă pe teren și pentru program prelungit;

Te caracterizează

 • Ești un bun comunicator fie în persoană, telefon sau în scris;
 • Îți place să vorbești la telefon;
 • Ești convingător;
 • Ai o gândirea logică şi analitică;

Iti oferim

Salariul fix +bonus lunar din vânzări, tichete de masă, premii ocazionale și oportunitatea de a face parte dintr-o companie în puternică ascensiune care pune preț pe dezvoltarea ta.

Îți asumi răspunderea și finalizezi sarcinile cu sarguinciozitate

Dacă ești ambițios, responsabil și ești pasionat de vanzari, te invităm să aplici.

Trimite CV-ul tău la: angajari@atlassport.ro

2 Commentarii

 1. Mihaila Ionut

  in data de 09/11/2017 la 10:38 am - Răspunde

  Buna ziua,

  As dori sa colaborez cu d-voastra ,prin natura serviciului actual colaborez cu multe primarii din judetul Vn plus ca sunt pasionat de tenis de camp ,vorbesc practic de un bonus in situatia in care intermediez costructia unui teren multisport intre d-voastra si clientul final.Merci

  • ATLAS SPORT

   in data de 09/11/2017 la 2:02 pm - Răspunde

   Stimate Domnule Mihaila,
   Va multumim pentru interesul pe care l-ati manifestat fata de ATLAS SPORT si va rugam sa trimiteti un CV la adresa : angajari@atlassport.ro.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!