SPECIALIST VIDEO – Ce etape realizăm noi în construcţia unui teren de sport


Astăzi vom analiza ce etape trebuie să realizaţi dumneavoastră şi ce etape realizează Atlas Sport în construcţia unui teren de sport.

Mulţi clienţi, la primul contact ne întreabă: “Realizaţi voi toată lucrarea, sau trebuie să realizez eu unele etape, sau să contractez alte firme?”
Răspunsul este că pentru majoritatea clienţilor noştrii noi realizăm lucrările la cheie, cu tot ce înseamnă ele (lucrări de construcţii, suprafeţe sportive, instalaţii de nocturnă, tribune, dotări, vestiare şi chiar şi proiectarea). Avem specialişti cu multă experienţă în fiecare din aceste etape, fapt ce ne asigura o execuţie mai calitativă, mai rapidă şi chiar mai economică decât alternativele ce le-aţi putea avea.
În situaţia în care alegeţi Atlas Sport pentru a realiza proiectul dumneavoastră de infrastructură sportivă puteţi sta liniştit ştiind că o echipa de specialişti care fac asta zi de zi se va ocupa de proiectul dumneavoastră de la cap la coadă.
Practic avem nevoie doar de:
– amplasamentul unde doriţi să realizaţi baza sportivă
– autorizaţia de construcţie (vă pregătim noi documentaţia pentru autorizaţie)
– plata lucrărilor realizate

De restul ne ocupăm noi şi veţi fi pe mâini bune. Acest lucru este atestat de către sutele de clienţi din întreaga ţară care ne aleg pentru a le realiza proiectele de infrastructură sportivă.
Dacă aveţi orice fel de întrebări puteţi apela la noi şi vă vom sfătui cu mare drag – ne găsiţi la datele de contact de pe ecran.

Vă rog să lăsaţi un comment mai jos să ştiu cum vi s-a părut acest video , dacă v-a fost de ajutor şi dacă doriţi să primiţi şi alte sfaturi utile despre realizarea terenurilor de sport vă rog daţi subscribe la canalul de Youtube.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!