Ce încălțăminte ar trebui să purtați atunci când jucați tenis?

De ce este important să purtați încălțăminte specială de tenis atunci când jucați tenis? Deoarece încălțămintea sport de tenis este făcută special pentru a susține mișcările piciorului impuse de acest sport.

Încălțămintea de tenis Vs. Alți adidași de antrenament
Știați că adidașii de tenis sunt un pic diferiți de adidașii obișnuiți? De exemplu, aceștia sunt de obicei mai plăti și au modele specifice pe talpă. Adidașii pentru tenis sunt, de asemenea, proiectați cu tocuri care sunt atât mai groase și cât și mai moi, pentru a diminua impactul și pentru a adapta mai bine mișcările piciorului în timpul jocului. De multe ori mai rezistenți decât adidașii de pe piață, adidașii de tenis sunt ceea ce jucătorii de tenis au nevoie pentru a juca pe diverse terenuri și suprafețe.

Atunci când căutați încălțăminte pentru tenis, luați în considerare dacă sunteți mai degrabă un jucător de bază sau unul care servește. Pentru cei care au tendința de a juca de-a lungul liniei de bază, la linia de spate a terenului, căutați pantofi care oferă un sprijin lateral solid. Pantofii ar trebui să aibă și tălpi foarte durabile. Jucătorii care servesc ar trebui să caute pantofi cu ceea ce se numește un vârf durabil sau un vârf întărit. Acest lucru se datorează faptului că ei tind să alunece piciorul, în primul rând, de-a lungul suprafeței terenului în timpul servirii.
Jucătorii de tenis care joacă pe terenuri dure au nevoie de adidași mai rezistenți, cu porțiuni superioare de susținere, de obicei realizate din piele sau vinil, în timp ce cei care joacă pe terenuri mai moi ar trebui să se concentreze pe pantofi cu mai multă tracțiune pe talpă.

Deși unii oameni ar putea să presupună că pot “să scape”, purtând adidași obișnuiți pe un teren de tenis, realitatea este că aceștia nu au tendința de a oferi suport lateral, materiale care absorb șocuri sau tălpi fără frecare. În timp ce adidașii sunt confortabili și flexibili în felul lor, ei nu sunt concepuți pentru tenis.
Este suficient să spunem că pantofii de tenis sunt ideali pentru jucătorii de tenis. Sunt vânduti de magazinele sportive, desigur, dar și online.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!