Terenurile multisport pentru școli

Astăzi terenurile multisport sunt terenurile sportive care găzduiesc mai multe sporturi pe parcursul anului, prin urmare, este necesar ca administratorii să investească într-un teren de utilizare multiplă.
Astăzi există o piață în care gazonul sintetic a intrat în perioada sa de glorie. La urma urmei, nu există multe terenuri naturale care să se poată ridica la rigorile fotbalului sau tenisului, de exemplu. Iar costul, care a fost odată prohibitor, devine mai accesibil atunci când școlile pot reutiliza facilitatea fără a mai trebui să intervină pauza și îngrijirea între jocuri.

Mărimea contează
Pentru a examina nevoile unei școli, este esențial să țineți cont de următoarele:
• Sporturile care vor fi găzduite
• Mărimea fiecărui teren necesar
• Prioritizarea sportului – cu alte cuvinte, trebuie să decideți ce sport este cel mai important pentru școală.

Calculul dimensiunii terenului înseamnă a alege cele mai mari dimensiuni necesare. De exemplu, dacă un teren trebuie să găzduiască fotbalul, precum și voleiul pe același teren, terenul trebuie să fie, cel puțin, suficient de mare pentru a satisface lungimea standard pentru fotbal și lățimea standard pentru volei.
Dimensiunile sunt stabilite de organele competențe, pentru diferite niveluri; este esențial să vă asigurați că lucrați cu cel mai actualizat set de legi înainte de faza de proiectare. În plus, construiți zone de siguranță, care vor varia, în funcție de sportul găzduit.
Dacă terenul dvs. va include o pistă, asigurați-vă că lucrați cu un constructor care are experiență în instalațiile de piste și terenuri sportive; există atât o artă cât și o știință în determinarea configurației corecte a pistelor pentru unitatea dvs.

Marcaje
Spre deosebire de un teren cu gazon natural, marcajele gazonului sintetic nu vor crește și nu pot fi cosițe. Aceste marcaje vor trebui să fie permanente, astfel că trebuie să decideți care sporturi ar trebui să aibă prioritate. Liniile și marcajele vor trebui să aibă diferite culori și să selectați cele mai aprinse marcaje pentru sporturile dominante. Ca urmare, un teren ar putea avea linii albe pentru fotbal și galben pentru volei, roșii pentru tenis, în timp ce marcajele pentru alte sporturi ar putea fi făcute în culori deschise.
Scopul final este de a permite jucătorilor să aibă în permanență un marcaj clar.

Lasă un răspuns.

terenuri de sport terenuri multifunctionale terenurile de tenis terenuri sport tartan umplutura teren sport terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis terenuri de tenis din zgura terenuri fotbal umplutura teren sportiv usamv cluj napoca terenuri multisport scoli terenuri multisport volei interior terenuri sport UEFA terenuri minifotbal terenuri de tenis terenuri sportive volei copii udare gazon terenuri sportive beton terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis curte zgura tip pardoseli sportive Tribuna tipuri piste utilaje intretinere gazon sintetic unde alergam in bucuresti umplutura teren de sport terenuri lut terenuri de tenis gazon artificial volei terenuri sintetice terenuri sportive minifotbal vestiare sportive terenuri tenis parchet tribune sportive tribune video terenuri sportive sintetice volei pe plaja terenuri de tenis renumite terenuri sport gazon sintetic