Întrebări cu privire la construcția terenului de tenis

Doriți să vă construiți un teren de tenis cu gazon sintetic? Iată întrebările pe care ar trebui să le puneți contractantului dvs. înainte de începerea proiectului.

1. Este locația potrivită?
Locația pe care o alegeți este importantă în special în ceea ce privește dimensiunea și orientarea. Terenul de tenis trebuie să aibe o lungime de 23.77 m, și o lățime de 8.23 m pentru jocul de simplu și 10.97 m pentru jocul de dublu. Pentru terenurile pe care se desfășoară frecvent competiții se recomandă o suprafață generală de apoximativ 37×18 m. Pentru terenuri fără pretenții competiționale, suprafața generală poate fi de minim 34×17 m. Astfel, vă puteți da seama, dacă locația aleasă este potrivită pentru construcția unui teren de tenis.
De asemenea, va trebui să evaluați condițiile solului, deoarece adâncimea fundației necesare și amploarea lucrărilor necesare va depinde de tipul de sol pe care îl aveți.

2. Care este cel mai bun tip de suprafață artificială pentru mine?
Există atât de multe opțiuni pe piață astăzi, încât uneori este dificil să decideți care este cea mai bună opțiune pentru dvs. Având în vedere acest lucru, am realizat un Specialist Video, unde puteți vedea avantajele fiecărei suprafețe în parte. Gășiți video aici.
Cu toate acestea, constructorii Atlas Sport va putea, de asemenea, să vă sfătuiască cu privire la suprafața care se vor potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră, în funcție de tipul de instalație și de destinația dorită.

3. Ce fel de mentenanță va fi necesară pentru gazonul terenului de  tenis
Un gazon artificial de tenis este mult mai ușor de menținut decât gazonul natural. Cu toate acestea, va fi nevoie de îngrijire continuă. Înainte de a instala gazonul, Atlas Sport vă va informa cu privire la ce întreținere va solicita suprafața și având în vedere următoarele considerente:

Echipament
Periajul manual poate fi o muncă grea, deci merită să investiți într-o perie mecanică pentru a vă asigura că umplutura este distribuită uniform și că fibrele stau în poziție verticală. De asemenea, trebuie să fie discutat bugetul alocat furnizării de containere pentru gunoi la orice punct de intrare pe teren și un colector de gunoi, astfel încât să se poată efectua colectarea regulată a frunzelor și a gunoiului.

Personal
Cine va avea grijă de întreținerea terenului? Este necesar să angajați pe cineva? Dacă da, asigurați-vă că acest lucru este luat în considerare la calcularea costului suprafeței, în etapa de planificare. De asemenea, este recomandabil să angajați un specialist care să efectueze în mod regulat proceduri cum ar fi decompactarea și reparațiile.

4. Ce facilități suplimentare ar trebui să iau în considerare alături de terenul de tenis?
Dacă este posibil, adăugarea de zone sociale va genera venituri suplimentare. De exemplu, o cafenea va face facilitatea mai atrăgătoare pentru jucători și va mări veniturile. O altă îmbunătățire pentru care puteți opta este instalarea nocturnei. Aceasta va însemna că terenul va putea fi folosit tot timpul anului, putând crește orele de joc.

 

Lasă un răspuns.