Ce gazon artificial pare cel mai apropiat de cel natural?

Care este cel mai real gazon artificial? Astăzi, ne uităm la 3 aspecte cheie ale gazonului pentru a vă ajuta să începeți: Aspect, Atingere și Scop.
Decizia de a trece la gazon artificial în loc de gazon real poate fi o provocare în sine, dar găsirea tipului potrivit de gazon este la fel de provocatoare. Majoritatea proprietarilor de case înlocuiește gazonul natural cu gazon artificial pentru aspectul de gazon real, fără complicații și inconveniente.
Găsirea celui mai realist gazon artificial este puțin subiectivă, totuși, pentru că toată lumea are o impresie puțîn diferită de cum arată gazonul”realist”. Atunci când comparați mărcile de gazon artificial, luați în considerare aspectul, simțul și scopul, pentru a determina care este cel mai “realist” gazon artificial.

Majoritatea consumatorilor cumpără și instalează gazon artificial deoarece doresc să arate și să se simtă ca cel real, fără a avea probleme.
Dar găsirea tipului “cel mai realist” al gazonului este subiectivă, deoarece atunci când un consumator aude cuvântul “realist” în ceea ce privește gazonul, îi pot veni în minte multe imagini diferite. Unii ar consideră ca o vegetație deosebit de luxuriantă, verde, care arăta cât mai realist, în timp ce un alt consumator ar putea simți ca un amestec de culori sau o înălțime mai mică, este cee ce face gazonul să pară cel mai realist. Prin urmare, definiția a ceea ce înseamnă “realist” în ceea ce privește gazonul diferă de la o persoană la alta.

Din fericire, în timp ce vă îmbarcați în aventura achiziționării de gazon artificial, există câteva modalități prin care puteți determina cât de “realist” arată un tip de gazon artificial:

Cum arată
Cum se simte
Luați în considerare scopul gazonului

Aspectul gazonului
Când cineva spune “gazon care arată bine”, ne putem imagina o întindere largă de iarbă verde, bine îngrijită.
Sau, vă puteți gândi la o peluză care este mai deschisă, mai multe nuanțe de verde. Culoarea este o modalitate ușoară de a vă gândi care gazon este cel mai realist.
În zilele noastre, producătorii de gazon, comercializează gazon artificial în aproape toate culorile, de la gri la albastru până la roz aprins. Dar dacă aveți un aspect natural și realist, amestecul de nuanțe de verde este considerat, poate universal, cel mai realist în comparație cu verdele aprins.

Cum se simte gazonul
Un alt mod de a lua în considerare cât de reală este gazonul artificial este comparat cu cel real, este prin a analiza cum se simte gazonul, atât în umplutură, cât și în materialul folosit în lamele de gazon. O serie de substanțe diferite pot fi utilizate pentru umplerea artificială a gazonului. Umplerea este ceea ce este răspândit ca un strat sub lamele de gazon artificial, permițând lamelelor să se ridice.
Tipul de infill conferă gazonului artificial o senzație deosebită. De exemplu, dacă ideea dvs. de gazon artificial este un gazon destul de ferm, atunci puteți considera că umplutura de nisip este mai realistă. De asemenea, dacă alegeți gazonul artificial pentru un teren de sport, o umplutură de cauciuc mărunțit va da gazonului mai mult salt.
Materialul utilizat pentru fabricarea lamei de gazon joacă, de asemenea, un rol major în modul în care acesta se simte pentru cumpărător. Materialul va determina nu numai simțul, ci și durabilitatea gazonului. Cele mai populare 3 materiale folosite la fabricarea gazonului artificial sunt:

Nailon
Polietilenă
Polipropilenă
Dacă doriți o senzație mai densă și mai robustă, vă recomandăm să luați în considerare fie nylonul, fie polipropilenă, care sunt mai rigide, decât polietilenă, care este cea mai moale dintre cele mai multe materiale folosite pentru a faabricarea gazonului artificial.

Scopul
Un al treilea aspect major în determinarea cărui gazon artificial este cea mai realist, este scopul gazonului artificial. Cum veți folosi acest gazon artificial? Definiția a ceea ce arată gazon “realist” diferă în funcție de ce folosiți gazonul, care ar putea include:

Amenajare a teritoriului
Peluza
Terenuri sportive

Când vă uitați la diferite branduri și la numeroasele lor culori, densități și umpluturi, o întrebare bună pe care trebuie să vi-o puneți este: dacă utilizez gazonul pentru un proiect de amenajare peisagistică sau sport, ce calități ar conține acestea? Ar putea conține nuanțe variate de verde sau ar fi o culoare solidă? Ar fi moale și scurt, sau înalt și rigid? Răspunzând la aceste întrebari, vă va ajuta să determinați ce înseamnă “realist” pentru proiectul dvs. și să achiziționati un gazon care se potrivește cu această definiție, asigurându- vă că veți alege cel mai realist gazon posibil.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!