Metode principale de instalare a pardoselilor sportive

Cele mai multe pardoseli de sport disponibile pe piață astăzi oferă o varietate de opțiuni cu privire la tehnica de instalare corespunzătoare. În funcție de tipul de pardoseală selectat, pot fi utilizate diferite metode. Acestea variază în funcție de materialele pardoselilor alese și de condițiile din mediul de instalare. Indiferent de abordarea selectată, pardoseala trebuie să fie curată și uniformă.
Mai jos am realizat o trecere rapidă prin metodele de instalare diferite, astfel încât să fiți informat despre ceea ce vă puteți aștepta de pe diferite suprafețe.

Lipire
O abordare în care covorașele, dalele, rulourile sau foile sunt aderențe la substrat cu ajutorul unui adeziv specializat pentru pardoseli. Această metodă va asigura că podeaua va rămâne în poziție și va oferi o durabilitate excelentă.

Tipuri de pardoseli sportive:
Cauciuc
PVC
Vinil sintetic
Linoleum

Liber


Modul în care pardoseala este așezată pe suprafață fără utilizarea unui adeziv. De multe ori, materialele de suprafață sunt destul de grele pentru a rămâne în poziție și pot fi așezate pe parchetul existent, care este neted și curat. Ocazional, poate fi necesară utilizarea unor cantități mici de bandă adezivă și bandă specializată în punctele strategice. Această metodă este denumită metoda de instalare GreenLay pentru podele din vinil.

Tipuri de pardoseli implicate:
Cauciuc
Vinil sintetic

Interblocare


Acest aranjament permite plăcilor să se blocheze una în cealaltă prin designul lor tip puzzle. Instalarea este ușoară deoarece nu este necesară lipirea, permițându-le să fie instalate rapid pe pardoseala existentă. Această metodă permite, de asemenea, înlocuirea plăcilor în cazul în care se întâmplă să se deterioreze.

Tipul de podele:
Cauciuc

Modulare
Conceptul modular se aplică produselor care sunt detașabile și portabile pentru a oferi multe posibilități simple, practice și personalizate. Acest format oferă diferite sisteme personalizate de fixare special concepute pentru tipul de suprafață. Acestea constau în diferite soluții proiectate pentru a oferi mai multe beneficii, în funcție de produsul specific și de utilizarea acestuia.

Materiale aplicabile:
Cauciuc
Gazon sintetic

Turnare


O abordare utilizată pentru a crea un teren de sport continuu, fără sudură. Compus dintr-o substrat din cauciuc cu o acoperire din mai multe straturi de poliuretan.

Podele sportive unice:
Poliuretan turnat

Lasă un răspuns.