Construcție teren de sport multifuncțional în Dumbrăvița, Timiș

Suntem foarte bucuroși atunci când vedem că și în mediul rural, administrațiile publice își dau interesul să le ofere cetățenilor, condițiile necesare practicării sportului. Deși multe localități din țara noastră, duc lipsa unui teren de sport, nu este cazul comunei Dumbrăvița, din Județul Timiș.
Aici, echipa Atlas Sport, a proiectat și executat o întreagă bază sportivă, compusă dintr-un teren multisport, un teren de tenis și o pistă de alergare cu tartan.
Despre comuna Dumbrăvița, se aude numai de bine.
Se spune că dă ora exactă în rândul localităților aflate în imediată vecinătate a Capitalei Banatului. Investițiile ambițioase prin fonduri europene au făcut că localitatea să iasă din tipar. Iar acest lucru ne bucură și ne motivează să credem că și în România, lucrurile se pot face bine, dacă există interes și cooperare.
Indicatori precum nivelul de educaţie, vârsta medie, numărul de autoturisme la mia de locuitori sau suprafaţa medie a locuinţei au făcut ca Dumbrăvița să fie numită localitatea cu cel mai ridicat nivel de trai din România de către Consiliul Consultativ pentru Regionalizare.
Să vorbim acum, despre proiectul Atlas Sport realizat în comună. Așa cum am spus, aici s-au realizat următoarele obiective sportive.

Teren multisport

Infrastructura
Umplutură din balast compactat în grosime de 20 cm, strat din piatră spartă concasată în grosime de 8 cm; strat de piatră spartă de 0-8 mm având grosimea de 2 cm.
Suprafața terenului este de 42 x 22 m. Gazonul sintetic multifuncțional, cu fir de 20 mm înaltime.

Împrejmuirea
Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici, Rigidizarea structurii de împrejmuire s-a realizat prin 4 cordoane primetrale. Împrejmuirea cu înaltime de 6 metri este din plasă metalică împletita.

Plasa de protecție textilă este rezistentă la UV, ploi și înghet și este montată deasupra terenului pe întreaga suprafață de joc (capac).

Împrejmuirea conține și o cale de acces și unește terenul multisport de terenul de tenis.

Dotări

2 Porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3 x 2 x 1 m, inclusiv plasă de protecție.

2 Coșuri baschet

2 stâlpi multifuncționali, pentru tenis și volei (mobili)

Terenul este iluminat de 12 lămpi cu halogen 400 W, incluzând tabloul electric, cablajele, etc.

Despre celelalte proiecte realizate de Atlas Sport în Dumbrăvița, în articolele următoare.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!