Nocturna LED pentru iluminarea terenurilor sportive

Iluminarea terenului de sport: Nocturna LED

Sectorul sportiv nu este o excepție atunci când vine vorba de provocarea schimbării obiceiurilor de agrement, iar lumina artificială devine din ce în ce mai importantă în această privință. Competițiile, antremantele și jocurile în diferite sporturi au nevoie de condiții ideale de iluminare, chiar și în condiții dificile și pe orice fel de vreme.

Instalarea unui sistem de iluminat sportiv pe terenul atletic poate oferi multe beneficii jucătorilor și beneficiarilor, inclusiv siguranța sportivilor, programarea mai flexibilă pentru jocuri și antrenamente și îmbunătățirea experienței fanilor.
Pe măsură ce vă gândiți să iluminați terenul de sport, planurile de întreținere și bugetul ar putea să se schimbe în consecință, pentru a se potrivi cu orice joc suplimentar.
În funcție de nevoile dvs., opțiunile de iluminare eficiente din punct de vedere al costurilor pot fi folosite pentru utilizări pe termen scurt sau lung:

• Iluminatul temporar – unități portabile și autonome care sunt, de obicei, cele mai potrivite pentru evenimente speciale.
• Iluminare permanentă – montată pe stâlpi fixe (beton sau oțel) pentru o valoare de lungă durată.

Iluminatul pentru săli de sport sau terenuri sportive necesită un nivel ridicat de flexibilitate deoarece antrenamentele și competițiile diferitelor tipuri de sport necesită condiții ideale de iluminare, chiar și atunci când jocul devine dur. Cu o iluminare corectă, condițiile vizuale ideale sunt asigurate, iar riscul de rănire este minimizat.

Când vine vorba de iluminat terenuri sportive, nocturnă cu LED este cea mai potrivită alegere. Iată de ce:

1. În primul rând, există o utilizare redusă a energiei. Nocturna cu LED pierde mult mai puțină energie decât alte tehnologii de iluminat. Este mult mai eficientă decât metodă utilizată în becurile incandescente – uneori în jur de 85% mai eficiente.
Iluminatul cu LED reprezintă mai eficientă modalitate de iluminare în prezent, cu o eficiență energetică estimată de 80% -90% în comparație cu becurile tradiționale de iluminat și cu becuri convenționale. Aceasta înseamnă că aproximativ 80% din energia electrică este convertită în lumină, în timp ce o valoare de cca. 20% se pierde și se transformă în alte forme de energie, cum ar fi căldura.

2. Durata lungă de viață
Timpul lung de viață se evidențiază ca fiind cel mai bun beneficiu al lămpilor  LED. Becurile și diodele cu LED-uri au o durata de funcționare remarcabilă, uneori de până la 100.000 de ore.
Nocturnele LED sunt diferite de nocturnele standard: ele nu ard și nu funcționează ca o nocturnă standard.

3. Nocturnele cu LED sunt mult mai ecologice
Lămpile cu LED-uri nu conțîn substanțe chimice toxice. Cele mai multe becuri de iluminat fluorescente obișnuite conțîn o multitudine de materiale cum ar fi, de exemplu, mercurul care este periculos pentru mediu. Lămpile LED nu conțin materiale toxice și sunt 100% reciclabile și vă vor ajută să reduceți amprenta de carbon cu până la o treime. Durata lungă de viață menționată mai sus înseamnă că o lampaă cu LED poate economisi materiale și produce 25 de becuri incandescente. Un pas mare către un viitor mai ecologic!

4. Calitate durabilă – nocturna cu LED poate rezistă la condiții dificile
LED-urile sunt extrem de rezistente și sunt realizate din componente robuste, care sunt foarte rezistente și pot rezista chiar și celor mai dure condiții.
Deoarece nocturnele LED sunt rezistente la șocuri, vibrații și impacturi externe, ele sunt o alegere foarte bună pentru terenurile sportive în aer liber, pentru condiții dificile și expunere la vânturi, vânt, ploaie sau chiar vandalism extern.

5. Iluminarea unui teren sport cu led, poate oferi o multitudine de beneficii. Dacă display-urile tradiţionale de iluminat furnizează o lumină galben şi inegală, nocturnă cu led pentru terenuri sportive, poate afişa lumina albă strălucitoare pe întregul teren, la o intensitate uniformă. Acestă lumină se aseamănă mult cu lumina naturală, ceea ce face mai uşor de observat culorile şi mişcările, care, la rândul lor, sporesc în mod semnificativ jocul.
Nocturnă prelungeşte orele de joc pe terenurile de sport, atât pe timp de vară dar şi iarna când ziua este cu mult mai scurtă.
Toţi beneficiarii de baze sportive acoperite sau descoperite, de terenuri de fotbal, tenis, multisport trebuie să ştie că nocturna este un detaliu foarte important.
Numărul reflectoarelor pentru instalaţia de nocturnă trebuie personalizat în parte, pentru fiecare teren, în funcţie de suprafaţa acestuia. Trebuie optat pentru o instalaţie de nocturnă cu un randament luminos ridicat, cu o durabilitate ridicatăşi uşor de întreţinut.

Proiectul dvs. de instalare a iluminatului cu LED-uri pentru terenuri sportive poate fi de succes numai dacă apelaţi la ajutorul unei companii de experţi care se ocupă de întreaga construcţie a terenului. Compania Atlas Sport operează pe piaţa construcţiilor de facilităţi sportive şi va oferă consultanţă în toate etapele de construcţie. Vom avea grijă de nevoile terenului dvs., de iluminat, de împrejmuire şi de alte necesităţi legate de construcţia terenului visat. Dacă vorbim despre serviciile noastre în rezumat, noi vom avea grijă de toate nevoile dvs. de construcţie.

Lasă un răspuns.