Cum să mențineți zonele cu trafic intens de pe terenul sportiv

Când vremea se încălzeşte, munca grea pe care aţi depus-o pentru pregătirea terenului sportiv cu gazon este pusă la încercare. De la oamenii care se plimbă pe gazon, la câini, copii care se joacă pe iarbă, la echipele sportive care concurează pentru trofeu, nu există lipsă de activităţi care să nu atragă oamenii în zonele cu iarbă.
Pentru a păstra gazonul zonelor cu trafic mare , cum ar fi parcurile şi terenurile de sport, sănătoase şi verzi urmaţi aceste sfaturi utile!

Gazon care rezistă la stres şi trafic intens
Primul pas în menţinerea zonelor de trafic cu trafic intens este determinarea tipului de gazon care va rezista cel mai bine sub stres.
Pentru terenurile de sport şi parcuri şi zone de agrement, gazonul sintetic este o opţiune excelentă datorită rezistenţei sale la uzură şi capacităţii de a se recupera rapid.
Acesta este foarte rezistent la seceta şi poate să devină latent atunci când există restricţii de irigare. Acesta este un avantaj deosebit pentru menţinerea verde a ierbii în zonele populare în timpul perioadelor de secetă.

Alegeţi îngrăşământul potrivit
Când vine vorba de fertilizarea gazonului, folosirea unor îngrăşăminte pe bază de azot cu eliberare mai lentă, poate împiedica arderea acestuia în lunile de vară, îl poate ajuta să rămână verde şi să crească pe o perioadă mai lungă de timp.
Folosiţi produse care ajută la îmbunătăţirea schimbului de oxigen, care îmbunătăţeşte absorbţia solului pentru o sănătate mai bună gazonului în ansamblu.

Păstraţi buruienile sub control
În zonele cu mare trafic veţi dori să menţineţi şi controlul buruienilor. Gestionaţi buruienile şi alte plante dăunătoare cu produse speciale. Întrebaţi specialistul şi alegeţi produse de calitate.

Precizie de irigare
Ca orice zonă cu gazon, irigarea este unul dintre cei mai importanţi factori în menţinerea ierbii, în special a zonelor de iarbă cu trafic intens.
Utilizarea unor produse cum ar fi controlere inteligente şi duze de înaltă eficienţă vă poate ajuta să controlaţi şi să gestionaţi cu uşurinţă irigarea, permiţând o irigare mai precisă.
Controlerele inteligente oferă o varietate de opţiuni de udare pe baza controlerului specific pe care îl alegeţi. În funcţie de controlerul inteligent pe care îl alegeţi, puteţi gestiona timpii de rulare, cantităţile de udare şi factorii de precipitaţii şi modele meteorologice pentru orice zonă.

Lasă un răspuns.