Cum să vă pregătiți pentru construcţia unui stadion

Un număr din ce în ce mai mare de cluburi de fotbal, de la nivel local până la nivel de elită, urmăresc să maximizeze utilizarea terenului şi să exploreze noi fluxuri de venituri, ceea ce îi determină pe mulţi să exploreze beneficiile unui teren sportiv. Totuşi, cu această ocazie vine necesitatea ca cluburile să se pregătească pe deplin înainte de orice lucrări de instalare care au loc.

Iată câteva dintre principalele consideraţii pe care clubul trebuia să le facă în prealabil.

1. Asiguraţi-vă că deţineţi fondurile necesare
Deşi costul unui teren de fotbal va necesita investiţii semnificative de către un club de orice dimensiune, finanţarea poate fi achiziţionată dintr-o serie de surse diferite. Aşadar, asiguraţi-vă că deţineţi resursele financiare necesare unui astfel de proiect.

2. Acţionaţi ca o afacere, nu ca un club sportiv
În mod cert, cheia pentru asigurarea finanţării este de a gândi proiectul ca o afacere, ceea ce înseamnă să luaţi în considerare rentabilitatea investiţiilor şi nevoile pieţei ţintă. Stadionul va genera venituri.

3. Comunicaţi deschis
Nu există nici o îndoială că instalarea unui teren de fotbal de dimensiune complete este un angajament mare, deci este vital ca toată lumea să se apropie de acelaşi obiectiv. Discutaţi şi analizaţi toate oportunităţile.

4. Fiţi răbdători
Concurenţa pentru finanţare este extrem de ridicată, la fel ca şi mormanul de acte necesare pentru a aplica pentru ea! Dacă sunteţi un club care intenţionează să solicite finanţare externă, fiţi răbdători, deoarece procesul nu se întâmplă peste noapte, dar va merita.

5. Amintiţi-vă: este nevoie şi de întreţinere, chiar dacă aceasta este mai redusă
Asigurarea unui program de întreţinere a gazonului artificial, urmărit pentru a menţine terenul şi pentru a-şi îndeplini întregul potenţial, este esenţial. Un teren cu gazon sintetic nu va avea nevoie de aceeaşi întreţinere ca gazonul natural odată ce sezonul este în plină desfăşurare, dar încă mai are nevoie de o anumită cantitate de îngrijire.

6. Bucuraţi-vă!
În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, asiguraţi-vă că vă bucuraţi de acest proces! Având un teren cu gazon artificial se va dovedi o mare investiţie atât pentru club, cât şi pentru comunitatea locală.

Lasă un răspuns.

volei pe plaja umplutura teren sportiv terenuri fotbal terenuri de tenis gazon artificial terenuri multifunctionale volei terenuri de tenis renumite terenuri de sport vestiare sportive zgura terenuri de tenis din zgura umplutura teren sport terenuri sport tartan terenuri sportive usamv cluj napoca terenuri tenis gazon sintetic terenurile de tenis terenuri de tenis terenuri tenis curte terenuri multisport volei copii terenuri sportive minifotbal terenuri tenis parchet terenuri sintetice udare gazon unde alergam in bucuresti tip pardoseli sportive UEFA video tribune sportive terenuri sportive sintetice tribune tipuri piste volei interior utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sportive beton terenuri multisport scoli umplutura teren de sport terenuri minifotbal terenuri sport gazon sintetic terenuri tenis gazon artificial terenuri lut Tribuna terenuri tenis terenuri sport