5 idei de afaceri în care puteți investi dacă sunteți pasionați de sport

Sunteți interesat să începeți o afacere în industria sportivă? Dacă DA, continuați să citiți acest articol. Vrem să vă prezentăm câteva idei și oportunități de afaceri extrem de profitabile, pe care le puteți puteți începe anul acesta.

Dacă sunteți antreprenor sau un  antreprenor aspirant și aveți o pasiune pentru sport, puteți deveni beneficiarul unei investiții profitabile prin inițierea unei afaceri sportive.

De ce să începeți o afacere în industria sportivă?
Există mai multe oportunități de afaceri în industria sportivă; dacă sunteți determinat să câștigați bani din această industrie, tot ce trebuie să faceți este să alegeți o nișă și apoi să vă construiți afacerea de-a lungul nișei sau zonei de specializare. Aveți opțiunile de a alege de la promoții sportive și publicitate la proprietatea unui club sportiv. Partea bună este că puteți câștiga bani din prestarea serviciilor legate de sport pentru a deține o companie de producție sportivă.


Un lucru bun legat de afacerile sportive este că vă puteți permite să începeți în orașul dvs. și apoi  afacerea să crească într-o perioadă de timp pentru a deveni o companie profitabilă. O parte din ceea ce veți avea nevoie pentru a realiza acest lucru este coerența, dedicația, creativitatea și abilitățile bune de management al afacerii.
Iată câteva idei de afaceri sportive, pe care le puteți alege dacă sunteți determinat să câștigați bani din industria sportivă.

Stadion de fotbal


În zilele noastre, copiii încep să joace fotbal de la vârste fragede, iar faptul că nu au un loc special în care să își exerseze mișcările și să învețe, poate avea repercursiuni nedorite în viitor. O afacere cu un stadion de fotbal constă practic în construcția unui teren de fotbal, pe care ulterior să îl transformați ușor într-un stadion pentru începători, dar și pentru amatori și de ce nu, pentru profesioniști.
În special în orașele mari, lipsa stadioanelor împiedică tinerii să facă mișcare și să practice sportul pe care îl iubesc.
După construcția acestuia, terenul de fotbal se poate închiria pentru antrenamente, competiții, etc.

Academie de tenis
Tenisul este un sport foarte iubit de români. Dacă vreți să construiți un teren de tenis, este bine de știut, că acesta se poate realiza de dimensiuni diferite, în funcție de spațiul disponibil, însă în general, nu necesită o suprafață foarte mare. Aceasta poate fi o investiție cu profit pe termen lung. În fiecare oraș din România ar trebui să existe cel puțin un teren de tenis pus la dispoziția copiilor și tinerilor care își doresc să facă mișcare.

 Teren de baschet

Baschetul este de asemenea, un sport în care puteți investi. Investiția într-un teren de baschet, constă în terenul inițial și dotări (coșuri, panouri, etc). Pentru un profit mai mare, este recomandat să optați pentru iluminat, astfel jucătorii pot folosi terenul și pe timp de noapte.

Sala de sport
O sală de sport cu aparate de fitness, clase de aerobic, dar și de kango jumps, pillates, cycling, este o idee care se poate transformă ușor într-un business profitabil. Un loc care să ofere  mai multe facilități într-un singur spațiu este cu mult în avantajul unei săli de sport care are doar programe de fitness, spre exemplu.

Oricare ar fi proiectul dvs sportiv, Atlas Sport, vă stă la dispoziție în fiecare etapă – de la proiectare, construcție, până la inaugurare.

2 Commentarii

 1. Druta Niculescu Iana

  in data de 04/07/2018 la 9:24 am - Răspunde

  Vrem sa știm ce valoare va avea investitia intr-un teren de tenis

  • ATLAS SPORT

   in data de 04/07/2018 la 11:35 am - Răspunde

   Buna ziua,
   Vă mulţumim pentru interesul acordat societăţii noastre. Pentru o oferta de preț va rugam sa ne scrieți pe contact@atlassport.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0755.327.431

Lasă un răspuns.