De ce ar trebui să investiți în întreținerea terenului sportiv al şcolii

Este adesea ultimul lucru pe lista bugetului, dar investiţia în întreţinerea terenului sportiv poate oferi numeroase beneficii şcolii şi comunităţii pe care probabil că nu le-aţi ştiut.

Terenurile de sport sănătoase nu arată doar bine, dar pot reduce şi riscul de accidentare, spori experienţa sportivă a elevilor şi îmbunătăţi capacitatea de joc a terenului.
Gândirea anticipată în ceea ce priveşte întreţinerea gazonului poate însemna acum realizarea de economii în viitor. Gazonul bine întreţinut şi sănătos este mult mai rezistent la dăunători, boli şi condiţii meteorologice dure. Poate necesită şi mai puţine irigaţii, ceea ce va permite să economisiţi costurile apei.
Investind în întreţinerea terenului sportiv al şcolii, puteţi evita posibilitatea de a efectua modificări majore şi de a suporta costurile mari pe care le implică.

Beneficiile includ:

Gazonul sănătos poate oferi un suport consistent şi bun pentru picioare, precum şi o suprafaţă mai moale în timp ce copiii se joacă şi participă la sport.
De asemenea, contribuie la capacitatea elevilor de a juca sport la un nivel înalt.
Un teren sportiv care este bine îngrijit oferă o zonă mai largă pentru activităţi variate pe tot parcursul anului.
Terenul sănătos are o şansă mai mare de a rezistă la utilizarea intensă, condiţii meteorologice dure, boli şi dăunători.
În plus, un teren sportiv care primeşte o întreţinere regulată şi o selecţie adecvată a plantelor de gazon poate necesita o mai mică irigare şi poate suporta mai puţine probleme de drenaj în comparaţie cu terenurile de sport care nu fac acest lucru.
Beneficiile care vin odată cu spaţiile deschise pe tot parcursul anului, includ îmbunătăţirea sănătăţii fizice şi mintale a studenţilor şi a personalului.

Deci, cum puteţi menţine un teren cu gazon sănătos?

Stabiliţi un regim adecvat de întreţinere a terenului sportiv, care include cosirea, aplicarea îngrăşămintelor, ruperea buruienilor, udare şi programele anuale de renovare.
Asiguraţi-vă că drenajul terenului dvs. de sport este în stare bună de funcţionare.
Luaţi în considerare ce tip de gazon trebuie folosit pentru terenul dvs. de sport. Există variaţii semnificative ale speciilor de gazon care necesită toate niveluri diferite de management.
Creaţi un plan de gestionare pentru a roti utilizarea acolo unde este posibil. Este important să aveţi plan de utilizare a tuturor zonele terenului de sport pentru a reduce daunele cauzate de uzură într-o anumită zonă.

Contactaţi-ne astăzi pentru sfaturi sau mai multe informaţii despre serviciile noastre de întreţinere.

Lasă un răspuns.

terenuri tenis gazon artificial volei vestiare sportive terenuri de tenis tribune umplutura teren sport terenuri sport gazon sintetic tip pardoseli sportive terenuri lut tribune sportive zgura terenuri tenis parchet terenuri de tenis renumite terenuri sport tartan terenuri sportive minifotbal umplutura teren de sport volei pe plaja volei copii terenuri fotbal terenuri multisport terenuri sport terenuri de tenis gazon artificial terenuri tenis curte terenuri de sport terenuri sportive unde alergam in bucuresti terenuri de tenis din zgura terenurile de tenis video terenuri tenis gazon sintetic terenuri multifunctionale UEFA Tribuna usamv cluj napoca terenuri multisport scoli umplutura teren sportiv terenuri sportive beton terenuri minifotbal volei interior tipuri piste utilaje intretinere gazon sintetic terenuri sportive sintetice terenuri tenis terenuri sintetice udare gazon