De ce este bun un teren multisport pentru școli

Zonele cu jocuri multiple sau terenurile multisport sunt facilități sportive versatile care se potrivesc școlilor rurale sau urbane. Acestea sunt sinonime cu locurile de joacă din centrul orașului datorită calităților lor de economisire a spațiului. Școlile își pot angaja copiii într-o varietate de activități sportive, fără a trebui să părăsească incinta.O zonă de joacă multiplă este în esență o zona anexă în care pot avea loc o serie de activități diferite. Suprafața are marcaje pentru o varietate de sporturi, cu porți de fotbal și inele de baschet la fiecare capăt al terenului.
Locurile de joacă ale școlii au doar o suprafață finită în care trebuie să se încadreze într-o varietate de echipamente pentru locuri de joacă. Orașele și școlile rurale au adesea locuri de joacă mici și câteva facilități sportive din apropiere. Un teren multisport permite școlilor să profite la maximum de spațiul disponibil.

Beneficiile jocurilor de echipă pentru copii
În această lume a tehnologiei, este esențial ca aceștia să beneficieze de oportunitatea de a se juca împreună în “Lumea reală”, pentru a atinge un obiectiv comun. Jocurile de echipă nu înseamnă doar câștigarea, ci și participarea.
În viață există câștigători și învinși și deși este greu de acceptat, este adevărat. Copiii învață să fie buni câștigători și pierzători prin munca în echipă. Ei învață că mica  lor contribuție este importantă și că nu există niciun eșec, doar lecții. Dinamica unei echipe este similară cu cea a locului de muncă și multe alte aspecte ale vieții de zi cu zi.

Pe lângă faptul că învață cum să fie un bun membru al echipei, copiii au și un sentiment de apartenență și cum să coopereze cu ceilalți. Copiii admiră abilitățile colegilor, în loc să fie geloși pe ei. Respectul este învățat pe teren, deoarece este singurul mod în care echipa are șansa de a-și îndeplini cele mai bune rezultate.Copiii beneficiază de exerciții fizice în timpul antrenamentelor și jocurilor complete. Participarea la sporturi de echipă în școli permite tuturor copiilor să se afle într-o echipă și să simtă nevoia de a participa.

Zona de jocuri cu utilizare multiplă
Jocurile multifuncționale reprezintă o modalitate populară de a crește facilitățile de joacă într-un loc de joacă școlar. Puteți juca jocuri de echipă, cum ar fi; fotbal, hochei, baschet și volei, pe un teren multisport. Marcajele versatile ale suprafeței și accesoriile, cum ar fi cercuri și porți, fac posibile diferite jocuri de echipă diferite.
Copiii au acces la zonele multisportiv la orele de joc, oferindu-le posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile și de a concura unul împotriva celuilalt.

Instalarea unui teren multisport în locurile de joacă ale școlii vă poate încuraja pe elevi să devină următoarele mari vedete sportive.

Pentru a discuta despre posibilitatea instalării unui astfel de teren în școala dvs., vă rugăm să ne contactați.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!