De ce un teren sportiv este o investiție mai bună decât o piscină

În timp ce un teren sportiv în curtea casei și o piscină, pot costa aproximativ aceeași sumă de bani pentru instalare, un miniteren de sport vă va costa mai puțin în timp și vă fi o investiție mai bună. În plus, un teren de sport în curtea din spatele casei este mai versatil decât o piscină și poate fi utilizat pentru o varietate de activități sportive și activități – volei, tenis, fotbal, baschet și multe altele! Se poate chiar transforma într-un patinoar și poate fi folosit pe tot parcursul anului, în toate anotimpurile.
Pe de altă parte, o piscină poate fi folosită doar pentru … înot. Piscinele pot fi folosite doar pentru câteva luni din an și sunt costisitoare de întreținut.


Materialele, costurile de deschidere și acoperire a piscinei, utilizarea apei, electricitatea, reparațiile etc. – piscinele necesită mult timp, muncă și bani pentru o funcționare corectă și mai ales, sigură.
Un teren rezidențial necesită puțină întreținere și poate fi folosit în orice vreme, pe tot parcursul anului, deci nu veți mai cheltui bani în fiecare sezon/an și vă puteți bucura de el în toate sezoanele.
Nu va trebui să cheltuiți bani suplimentari în fiecare an pentru a vă menține terenul sportiv. O suflantă cu frunze poate curăța orice resturi colectate pe tot parcursul anului și o lubrifiere rapidă a componentelor  le va face să funcționeze ca și noi, mai mulți ani.
Nu este necesar un timp de pauză pentru ca terenul să fie gata, astfel încât vă puteți bucura de el imediat!

Dacă este instalat de un constructor certificat, terenul de sport va veni și cu o garanție. Prin urmare, orice reparații necesare pe suprafața dvs. vor fi protejate prin garanție.
Dacă este întreținut corect, reparațiile vor fi, în cele mai multe cazuri, ieftine și rare.

Având în vedere aceste lucruri, costul de instalare al unei piscine poate fi ușor dublu (sau triplu și chiar mai mult) față de costul instalării unui teren de sport în curtea casei. Iar costurile suplimentare pe an pentru întreținere și reparații vor face din piscina dvs. o achiziție costisitoare continuă. În schimb, un teren sportiv poate fi complet instalat și întreținut cu puțin mai mulți bani cheltuiți pe întreaga durată de viață a terenului, putându-vă bucura de el în fiecare sezon.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!