Cele mai noi tendințe pentru realizarea de parcuri publice, moderne și creative

  • Parcuri care rezistă de 5 ori mai mult, fără reparații si cheltuieli costisitoare
  • Parcuri care își păstrează frumusețea și siguranța
  • Parcuri moderne care stimulează creativitatea copiilor
  • Parcuri care rezistă mai mult decât un mandat!

Echipamentele din plastic de înaltă calitate, cu un design deosebit care stimulează creativitatea copiilor şi o durabilitate de 5 ori mai mare, vor înlocui locurile de joacă din lemn și metal. În acest fel, sunt rezolvate situații care apar frecvent în parcurile din România: necesitatea înlocuirii sau realizării de reparații costisitoare.
Echipamentele de joacă din plastic LLDPE rezistă mai mult decât un mandat, au o durată de viață de 10 ani și se comportă foarte bine între -60 și +60 grade Celsius. Nu ruginesc sau putrezesc, având o rezistență deosebită la îmbătrânire. Nu își pierd din intensitatea culorii nefiind fabricate din lemn. Sunt rezistente la procesul de coroziune asigurând frumusețe și durabilitate pentru generații. În plus, costurile pe termen lung și impactul asupra mediului sunt mult mai reduse decât în cazul locurilor de joacă fabricate din lemn sau metal.

CE INOVAȚII EXISTĂ IN REALIZAREA  ECHIPAMENTELOR DIN PLASTIC ȘI CARE SUNT BENEFICIILE ACESTORA?

Echipamentele de joacă și fitness exterior sunt realizate cu cele mai noi și mai performante utilaje și tehnologii din domeniu (utilaje de turnare LLDPE și aluminiu, roboți industriali de sudură). Produsele sunt extrem de sigure, realizate și agrementate la standarde Europene și Internaționale consacrate.

  • Partea din plastic este modelată prin turnarea cu rotatie a plasticului LLDPE ( Polietilenă Liniară de Joasă Densitate). Acest material este incredibil de flexibil, se poate folosi pentru realizarea diverselor echipamente din parc, putând fi turnat în diferite dimensiuni şi forme, mult mai variate şi creative decât alte materiale. Rezultă astfel complexe de joacă în formă de Roboți/vapoare sau figurine pe arc deosebite care îi încântă pe copii și fac ca experiență lor la locul de joacă să fie memorabilă.
  • Toate elementele metalice au protecție anticorozivă fiind zincate prin imersie la cald, reducând astfel apariția ruginii și a deteriorării sau ruperea echipamentului
  • Sunt vopsite in câmp electrostatic cu vopsele anticorozive, fiind mult mai eficiente decât vopsirea manuală sau clasică
  • Materialele utilizate sunt non-toxice, fiind realizate din plastic de calitate alimentară. Copiii le vor putea ”gusta”, fără să apară alergii sau accidente.
  • Plasticul LLDPE este un material ce durează mult mai mult decât lemnul şi nu necesită vopsire sau întreţinere, fiind rezistent la UV şi decolorare
  • Echipamentele asigură frumusețe și durabilitate pentru generații. Sunt recomandate pentru parcuri, şcoli, grădiniţe, zone rezidenţiale.

CARE SUNT COSTURILE PENTRU O INSTITUȚIE PUBLICĂ/PRIVATĂ  SĂ REALIZEZE UN ASTFEL DE PARC MODERN și DURABIL?

Preturile echipamentelor de joacă sunt foarte competitive, comparabile cu cele ale echipamentelor clasice care au o calitate mult mai slabă. Costurile realizării unui asemenea parc depind de mai mulți factori: echipamentele pentru care se optează, suprafață de protecție dorită, preferinţele copiilor şi bugetul disponibil.

Investiția este una de succes pe termen lung, comunitatea nu va trebui să achite  costuri suplimentare cu întreținerea lor·pentru a pastra un aspect frumos sau cu înlocuirea lor dupa 2, 3, 5 ani.

Atlas Sport țintește să realizeze cele mai deosebite, calitative și durabile locuri de joacă din România:

“Îmi doresc să văd cât mai multe locuri de joacă deosebite în România, realizate din cele mai bune materiale, cu o durată de viață mare și la prețuri competitive ca să și le poată permite orice primărie, grădiniță sau persoană juridică/fizică. E important pentru copii noștri să existe locuri de joacă ce garantează siguranța lor, locuri de joacă ce stimulează imaginația, propulsează creativitatea copiilor noștrii, locuri unde să se formeze liderii de mâine.

Unul dintre obiectivele noastre este de a face copiii fericiţi prin spaţii de joacă interesante şi unice, care pot fi construite cu produsele noastre. Toate echipamentele de joacă din plastic asigură frumusețe și durabilitate pentru generații. Suntem mândri să oferim produse care trec testul timpului!”

                                                                                                                              Emanuel Toma, fondator Atlas Sport

Punem mare accent pe satisfacţia clienţilor

Gama noastră largă de produse vă permite să aveţi opţiuni nelimitate în a amenaja locul de joacă din cadrul grădiniței, creșei, parcului sau spațiului comercial perfect. Suntem alături de Dumneavoastră în fiecare etapă a realizării proiectului, de la proiectare, design, lucrări de pregătire a terenului, instalarea echipamentelor de joacă și a suprafeței de protecție, precum și inspecția locului de joacă de la finalul lucrării.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea produsului potrivit în funcţie de locaţie, nevoile şi bugetul dumneavoastră. Suntem, de asemenea, foarte bucuroşi să răspundem la orice întrebări aţi putea avea despre echipamentele noastre sau despre modul de a construi un loc de joacă modern și creativ, adaptat nevoilor de dezvoltare ale copiilor. Echipa noastră prietenoasă vă va răspunde cât mai curând posibil şi vă va oferi consultanță gratuită pe tot parcursul procesului.

www.atlassport.ro

office@atlassport.ro
0755085354
0755085276

 

Lasă un răspuns.