Factori care diferenţiază pardoselile sportive

Dacă alegeţi pardoseli sportive pentru spaţiul dvs. comercial, indiferent dacă este vorba de o şcoală sau un teren sportiv de antrenament sau recreere, există o mulţime de opţiuni disponibile. Toate podelele de sport sunt la fel? Deloc. Există diferenţe enorme în preţ, întreţinere, timp de instalare, longevitate, siguranţă şi performanţă, în funcţie de tipul de teren de joc pe care îl alegeţi. Să aruncăm o privire asupra unora dintre factorii care diferenţiază pardoselile sportive.

 

Timp de instalare – dacă deţineţi o sală de gimnastică profesională sau gestionaţi un proiect sportiv, ştiţi că timpul înseamnă bani. Nu doriţi ca unitatea dvs. să fie închisă mai mult decât este absolut necesară şi nu doriţi să întârziaţi proiectul, deoarece jucătorii aşteaptă.
Cele mai multe materiale sintetice pentru pardoseli sportive necesită aproximativ cinci zile sau mai mult pentru instalare, plus cinci zile pentru pregătire. Pardoselile Atlas Sport pot fi folosit imediat după instalare.

Întreţinere – Instalarea este un proces unic. O diferenţa de câteva zile poate face diferenţa dintre deschiderea unei unităţi la timp sau nu, dar acolo unde timpul contează cu adevărat pentru organizaţii este timpul necesar pentru întreţinere. Studenţii, membrii sălii de sport şi proprietarii s-au obişnuit să aibă o sală de gimnastică la dispoziţia lor. Temporizarea este incomodă şi, în unele cazuri, costisitoare.
La fiecare câţiva ani, pardoselile trebuie să fie şlefuite, refăcute şi refinisate, proces care poate dura până la trei săptămâni. În plus, specialiştii sunt adesea necesari pentru şi pardoselile din lemn. Pardoselile turnate necesită, de asemenea, un strat care se reaplica la fiecare câţiva ani.
Cele mai multe pardoseli sportive modulare, cu toate acestea, are nevoie doar de curăţare de bază pentru a fi protejate de praf, murdărie şi resturi.

Longevitate – În plus faţă de întreţinerea obişnuită uşoară, terenurile sportive sunt uşor de reparat, ceea ce înseamnă că vă puteţi prelungi durata de viaţă a pardoselilor dvs. sportive. Deteriorarea unei pardoseli din lemn înseamnă, din nou, închiderea instalaţiei timp de câteva săptămâni, pentru a împiedica rănirea, nisipul sau repararea daunelor, cu aplicarea unui nou strat de acoperire. În mod similar, pardoselile laminate sau din tablă nu sunt uşor de fixat, deoarece piesa deteriorată trebuie înlocuită, rezultând o imagine neplăcută.

Siguranţă – siguranţa pardoselilor sportive poate fi testată în mai multe moduri: abrazivitate, mişcare laterală şi tracţiune. Modelele de pardoseală Atlas Sport au cea mai scăzută abrazivitate a oricăror dintre concurenţii noştri. Asta înseamnă că, atunci când cad jucătorii, nu există şanse mai mari să se rănească.

Pardoselile noastre sunt proiectate cu o mişcare orizontală şi verticală generoasă pentru o mai mare absorbţie a şocurilor, ceea ce înseamnă că pardoselile sportive sunt mai sigure pentru genunchi, glezne şi articulaţii ale jucătorilor, în special sportivii tineri ai căror oase şi articulaţii încă se dezvoltă. În cele din urmă, o mai bună tracţiune înseamnă mai puţine căderi. Şi ce director de atletism (sau părinte!) Nu ar vrea asta?

Performanţă – indiferent dacă antrenezi viitori campioni sau sportivi actuali, vă doriţi o pardoseală sportivă bună pentru jucători, care să ofere un răspuns excelent la minge pentru orice joc şi unde performanţele nu se vor schimba pe măsură ce aceasta îmbătrâneşte.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!