Cum pot comunitățile să construiască terenuri de tenis în interior

Compania Atlas Sport, este cunoscută pentru construirea de terenuri de tenis de mare amploare în toată țara. Unele dintre aceste proiecte sunt realizate în aer liber iar altele sunt amenajate în interior. După cum v-ați imagina, terenurile de tenis de interior sunt foarte benefice, mai ales în zone unde vremea este adesea prea ploioasă sau rece pentru a se putea juca afară.
Orașele cu climă rece sunt locurile care beneficiază cel mai mult de un complex de tenis interior. În zonele mai reci, temperaturile de iarnă pot scădea, iar înghețul și zăpadă acoperă pământul. Evident, nu puteți juca tenis în aer liber când termometrul este sub zero grade.
Gândiți-vă la toți elevii și jucătorii care ar putea beneficia de pe urma terenurilor de tenis de interior. În România, lunile decembrie, ianuarie, februarie și martie nu favorizează jocul de tenis în aer liber.

Terenurile de tenis interioare dau oamenilor – atât tineri, cât și bătrâni – ceva distractiv și sănătos de făcut fără a vă face griji cu privire la ploaie, gheață, vânt sau zăpadă. Aceste terenuri interioare dispun de obicei de sisteme de iluminat de ultimă generație, astfel încât jocul să se desfășoare în cele mai bune condiții.
De multe ori, terenurile de tenis de interior sunt o componentă a unui complex mai mare, cu alte facilități de interior cum ar fi piscine, terenuri de squash, terenuri de baschet, toalete, vestiare, dușuri, saune, cafenele și magazine. Ele devin o resursă comunitară valoroasă – un loc în care puteți merge indiferent de vreme.
Eventualele evenimente sportive în aer liber sunt anulate din cauza vremii. E fie prea cald, fie prea frig afară, dar, având terenuri de tenis închise, înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu vremea de afară. Într-adevăr, datorită sistemelor moderne de încălzire și de climatizare, există sisteme de climatizare care fac sporturile interioare preferabile sporturilor în aer liber, pur și simplu pentru că temperatura este adecvată pentru participanți.
Terenurile de tenis de interior sunt în esență construite într-un mediu controlat, fără probleme cum ar fi dăunători, vânt și ploaie – toate interferand cu jocul de tenis al unei persoane. Tenisul este genul de sport pe care majoritatea oamenilor îl pot juca, și este o șansă de a face exerciții, de a avea o anumită competiție prietenoasă, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod sănătos și distractiv.

Cu peste 13 de ani de experiență în domeniu, compania Atlas Sport are expertiză de a construi cele mai bune facilități pentru terenuri de tenis, de la proiectarea/construirea proiectelor la cheie pentru construcția nouă până la refacerea și renovarea instalațiilor existente. Pentru toate nevoile dvs. de tenis de interior, contactați-ne.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!