Gazonul artificial – factori de luat în considerare

Gazon artificial – factori de luat în considerare
Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le întâlnim este percepția pe care o au oamenii că gazonul artificial este o alegere bună indiferent de sportul care se practică pe el. Am pierdut numărul câtor variații de gazon artificial sunt dependente de calitatea, inăltimea firului, greutatea, caracteristicile jocului, cerințele de infill, dacă este necesar sau nu un sistem antișoc.

Există multe intrebări pe care le cerem clienților noștri, inclusiv despre ce suprafată va fi folosită, cine va folosi suprafața, dacă vor închiria terenul altor cluburi/școli sportive, orele de folosire, nevoia de iluminare, împrejmuire, etc. Adesea, în special în cazul școlilor, atunci când se pune întrebarea despre ce sporturi vor fi jucate pe teren, pot exista mai multe. Întrebarea este atunci care va fi cel mai dominant sport, iar acesta poate fi adesea factorul decisiv în ceea ce privește suprafața pe care o alegeți. Deși pentru școli, flexibilitatea pe care o oferă un teren multisport este excelentă, deoarece puteți include marcaje pentru fotbal, tenis, baschet.

Astfel, încât atunci când decideți ce să faceți cu spațiul verde pe care îl dețineți, care este nefolositor pe tot parcursul iernii din cauza problemelor de drenare, să vă gândiți la ce ar putea fi folosit acesta și cum puteți genera cel mai bine un flux de venit pentru dvs.
Alți factori de care trebuie să îi țineți cont este întreținerea suprafeței după finalizarea acesteia. Acest lucru este adesea neglijat de proprietari, însă poate fi costisitor dacă nu există proceduri corecte de întreținere.

Va trebui să includeți acest lucru în bugetul dvs. anual. Adesea, cluburile sportive primesc fonduri pentru a construi un teren-ceea ce este minunat! Dar uitați să luați în considerare faptul că este posibil să fie nevoiți să achiziționeze utilaje sau să angajați un specialist pentru întreținerea anuală a terenului. Dacă programul de întreținere nu este respectat în mod corespunzător, acest lucru poate fi în detrimentul suprafeței și vă va afecta și garanția-deci fiți foarte atent! Evident, alți factori, cum ar fi costurile de energie electrică, angajații, promovarea, etc., trebuie luate în considerare.

Dacă aveți nevoie de informații despre suprafețele sportive naturale sau artificiale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!