Idei pentru curtea casei: miniterenurile sportive

Majoritatea proprietarilor rezidentiali îşi doresc o curte în care să se relaxeze, să îşi invite prietenii la un grătar şi să se joace cu familia sau cei apropiaţi. Vă prezentăm câteva idei de amenajare a curţii din spatele casei, care cu siguranţă, va transforma curtea în zona preferată a familiei:

1. Gazon sintetic


Un gazon amenajat în curtea casei este un plus extraordinar pentru orice suprafaţă, mai ales dacă doriţi să aveţi un teren de sport pe care să vă antrenaţi, să vă relaxaţi ori doar să jucaţi jocuri amicale şi să vă încurajaţi copiii să se angajeze în activităţi sportive.
Gazonul artificial este o alegere comună pentru amenajarea casei şi este cea mai bună modalitate de a asigura o suprafaţă adecvată pentru activităţi sportive fără pericolele de accidentări, denivelări şi gropi care vin odată cu iarba naturală. Cu un gazon sintetic verde, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la umezeală de la aspersoare sau ploaie. Aceasta se usucă rapid fiind disponibil pentru joc, relaxare şi alergat, imediat după ploaie.

2. Miniteren de tenis
Miniterenurile de tenis în curtea casei sunt extrem de convenabile pentru jucătorii pasionaţi şi pentru familiile cărora le place acest sport şi doresc să îl practice în orice zi.
În mod tradiţional, suprafeţele terenului de tenis sunt realizate din zgură, gazon sau asfalt, toate fiind disponibile pentru construcţii rezidenţiale de genul miniterenurilor sportive din curtea casei.
Apelarea la gazonul sintetic face că un teren de tenis să ofere o suprafaţă de joc cu impact mai redus, pentru care genunchii şi gleznele o să vă mulţumească.
Un alt avantaj al alegerii gazonului artificial pentru terenul de tenis este faptul că va fi mai uşor să îl transformaţi în altceva dacă copiii dumneavoastră îşi pierd interesul sau dacă vă decideţi să revizuiţi designul peisagistic şi să utilizaţi spaţiul pentru altceva.
Terenurile de tenis ocupă mai mult spaţiu decât aproape orice alt teren sportiv comun, de aceea, dacă nu aveţi un spaţiu neutilizat de cel puţin 40 m, un teren de tenis din curte ar putea să nu fie o opţiune întocmai potrivită.

3. Miniteren de baschet


Majoritatea proprietarilor de case optează pentru o jumătate de teren care se va potrivi puţin mai bine în spaţiul pe care îl au, dar oferă totuşi un loc minunat pentru a se distra. Dacă sunteţi interesat de un teren la mărime standarda, veţi avea nevoie de un spaţiu de cel puţin 60 de metri şi o lungime de 100 de metri, ceea ce înseamnă că acest tip de amenajare va prelua mai mult din curtea disponibilă.
Cu toate acestea, dacă optaţi pentru o jumătate de teren, aveţi nevoie doar de un spaţiu de aproximativ 60 de metri.Mai important, dacă o jumătate de teren va îndeplini nevoile dumneavoastră, acest lucru va deschide într-adevăr opţiunile pentru instalarea unui teren multisport decare familia dumneavoastră se poate bucure continuu pe măsură ce interesele se schimbă.

4. Miniteren de volei
Voleiul se joacă frecvent pe gazon, nisip sau pe o suprafaţă moale, solidă. Terenurile au o lăţime de 9 m şi o lungime de 18 m, ceea ce ar putea fi un pic cam mari pentru unii proprietari de case, însă puteţi reduce întotdeauna dimensiunea acestuia dacă jucaţi doar cu prietenii în curtea din spatele casei.
Voleiul este, de asemenea, un bun candidat pentru un teren mulţisport şi este un sport ideal pentru a fi jucat pe gazon artificial. Alegerea unui teren cu gazon sintetic însă, oferă o suprafaţă moale, uniformă pentru a alerga, a sări şi ateriza.

5. Miniteren de badminton
Un miniteren de badminton are o lăţime de 6 m şi o lungime de 13 m, ceea ce îl face să fie mai potrivit pentru curţile suburbane.
Desigur, ca şi în cazul altor sporturi ce pot fi jucate în spatele casei, puteţi întotdeauna să vă măriţi curtea chiar şi mai mult, astfel încât să se potrivească mai bine designului de amenajare a teritoriului dumneavoastră.
Un teren de badminton în curtea casei funcţionează bine pe o suprafaţă de teren multisport sau pe gazon artificial, care vă poate ajuta să economisiţi spaţiu şi să evitaţi îndepărtarea de aspectul general al amenajării peisajului.Jocurile de badminton pot fi, de asemenea, extrem de savurate pe deplin cu un set simplu, portabil de badminton, care poate fi setat rapid pe gazon dumneavoastră

6. Miniteren de fotbal


Un teren de fotbal de dimensiuni mari este mult prea mare pentru majoritatea curţilor, dar versiunile mini ale acestora (miniterenurile rezidenţiale) se extind în curţile caselor din întreaga ţară, în timp ce programele de fotbal pentru tineret şi fotbal continuă să câştige popularitate.
Gazonul artificial nu este o problemă pentru acest lucru, mai ales când vă gândiţi la tot noroiul, iarba şi murdăria care ar fi duse în casă dumneavoastră dacă aţi folosi gazonul natural pentru terenul de sport din curtea casei.

Concluzii finale
În funcţie de tipurile de sport pe care le are îndrăgeşte familia dumneavoastră, este foarte probabil că tot ce vă trebuie să fie un teren cu gazon artificial sau o suprafaţă de teren multisport pentru a satisface nevoile familiei.
Oricare dintre aceste opţiuni vă ajută să evitaţi ca nămolul să fie dus în casă dumneavoastră şi să fie alegeri durabile pentru zonele cu trafic ridicat, situaţie în care terenurile sportive cu gazon natural prezintă în mod obişnuit puncte maro sau moarte.
Gazonul sintetic este o opţiune de întreţinere redusă care arată luxuriantă şi primitoare atunci când nu este utilizată că teren de sport. Este o suprafaţă mai sigură pentru activităţile fizice şi va permite copiilor dumneavoastră să se bucure de jocurile sau sporturile preferate, fără a vă îngrijora de iarba umedă, de murdărie sau de noroi.

Lasă un răspuns.