Importanța alegerii companiei de construcție a terenului de tenis

Unul dintre primele lucruri necesare construirii unui teren de tenis, constă în găsirea unei firme cu experiență și reputație în domeniul construcției de terenuri de tenis. Iată de ce acest lucru este atât de important:

Înțelegerea nevoilor dvs.
În primul rând, cerințele pot varia semnificativ între terenurile de tenis pentru cluburi sportive, școli sau proprietăți private. Pe lângă diferențele de spațiu disponibil, diferitele niveluri de abilități ale jucătorilor necesită diferite tipuri de suprafețe pentru a oferi condiții optime de joc și, în cazul în care terenul urmează să fie utilizat pentru meciuri competitive, trebuie să se respecte standardele/instrucțiunile specifice LTA și /sau ITF (Federația Internațională de Tenis).
Între timp, este important să vă asigurați că firma pe care o alegeți are cunoștințele și experiența necesară pentru a vă sfătui în alegerea specificațiilor și a suprafeței potrivite pentru terenul dvs. Bineînțeles, o astfel de companie trebuie să aibă, de asemenea, capacitatea de a asigura tipul de suprafață necesar conform specificațiilor cerute și să respecte standardele/instrucțiunile menționate mai sus.

Fundația
Construcția terenurilor de tenis începe în mod normal cu o fundație de piatră acoperită cu asfalt (sau, așa cum se mai numește adesea, asfalt poros). Acest asfalt este apoi acoperit cu suprafața corectă a terenului pentru a se potrivi preferințelor/abilităților jucătorului. Companiile de construcții renumite vor folosi materiale de calitate superioară pentru fundație pentru a se asigura că acestea vor dura.

Împrejmuire
Terenurile de tenis sunt în mod tipic împrejmuite și este important că firma care construiește terenul, să ofere și o varietate de tipuri de garduri și să va ofere opțiunea cea mai rentabilă și cea mai sigură pentru scopul și locația dvs.

Întreținere
Firma pe care o alegeți va trebuie să vă ofere consiliere și asistență în întreținerea terenului, pentru a se asigura că terenul își păstrează aspectul și proprietățile de joc timp de mulți ani. Aceste puncte clarifică faptul că alegerea unei companii bune pentru construcție a terenului de tenis este foarte importantă pentru a vă asigura că terenul dvs. este de cea mai înaltă calitate, în conformitate cu normele/standardele relevante și potrivită scopului dvs. – și va rămâne așa de ani de zile.

Lasă un răspuns.