Inaugurare sala de sport Garbau, Cluj

In luna martie a acestui an, Atlas Sport a finalizat cu succes, constructia unei sali de sport, in localitatea Garbau, din judetul Cluj.
In data de 12 martie 2016,  a fost inaugurata sala de sport in cadrul Scolii Gimnaziale, investitie realizata prin fonduri POR de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Astfel, s-a realizat o sala de educatie fizica si sport si anexe cu birouri, vestiare si grupuri sanitare la Scoala gimnaziala din localitate. Sala de sport este construita in regim parter cu o suprafata de 200 mp, iar anexa, in suprafata utila de 105,24 mp este realizata in regim demisol si parter. La demisolul anexei se regasesc birouri, grupuri sanitare si spatiu CT, iar la parter vestiarele pentru fete si baieti cu grupurile sanitare aferente.
Elevii si profesorii Scolii Gimnaziale din Garbau, se pot bucura si pot practica acum de orele de sport in conditii exceptionale.
Sala de sport apartinand de acum Scolii Gimnaziale va asigura programul orelor de sport si cel mai probabil, va gazdui si meciuri si competitii sportive diverse, de rang local.
Evenimentul a fost marcat de mai multe demonstratii sportive, dansuri si discursuri.

1
Astfel, la inaugurarea acesteia au fost prezenti un numar insemnat de oficialitati, de la preotul localitatii, la primarul, Broaina Gheorghe Lucian, presedintele PNL Cluj si alti politicieni si reprezentanti ai inspectoratului scolar judetean Cluj. Sala de sport, cu o suprafata de 200mp a fost arhiplina, localnicii fiind atrasi de eveniment in sine – oficializarea deschiderii salii de sport, o investitie de 616.337,64 lei.

2
Prin aceasta investitie, elevii de la Scoala Gimnaziala vor beneficia de cele mai bune conditii pentru practicarea diferitelor tipuri de sporturi, si desfasurarea orele de educatie fizica, inclusiv pe perioada rece a anului.
Noua sala de sport construita la Garbau, este una din cele mai moderne sali de sport din imprejurimi, pe terenul acesteia putand fi organizate si desfasurate diverse competitii sportive pentru copii, dar si desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatilor sportive si recreative prevazute in programa scolara, la care participa elevii ce urmeaza cursurile Scolii Gimnaziale din Garbau.
Sala a fost pusa deja la dispozitia copiilor si a profesorilor care le indruma activitatea sportiva.

4

Infrastructura
– sala de educatie fizica: fundatii izolate sub stalpi, alcatuite din bloc de beton armat C16/20, in care s-au inglobat carcase pentru prinderea cadrelor metalice; transversal fundatiile au fost legate cu tiranti de beton armat; perimetral au fost realizate grinzi de fundare din beton armat C16/20; pardoseala specifica salilor de educatie fizica a fost realizata pe o placa de beton armat, termoizolata.
– anexa: fundatii continue sub pereti, alcatuite din bloc de fundatie din beton simplu C8/10, si elevatie.
Garbau-Cluj-12

Suprastructura
Sala de educatie fizica este formata din 4 cadre transversale cu o singura deschidere alcatuite din stalpi si grinzi metalice ( europrofile), imbinarile realizandu-se cu suruburi de inata rezistenta pretensionate;
– sarpanta acoperisului si a peretilor de inchidere au fost realizate din panaouri sandwish alcatuite din 2 straturi exterioare din table zincate prevopsite si un miez din spuma dura poliuretanica;
– panourile au fost prinse de pana Z sau C din profile metalice zincate;
– in planul acoperisului in prima si ultima travee sunt prevazute contravantuiri din otel rotund;
– in traveea din mijloc este realizat un portal din tevi rotunde
Garbau-Cluj-91

Anexa: structura de rezistenta a constructiei este realizata din pereti portanti de zidarie confinata cu grosimea de 25 cm (pereti exteriori si inferiori); peste parter s-a realizat planseu de beton armat;
– acoperisul va fi de tio terasa, din planseu de beton armat termo si hidroizolat

Finisaje exterioare
Pentru exterior s-au folosit materiale rezistente la intemperii si armonizate cromatic.
Sala de educatie fizica a fost inchisa cu panouri sandwish de culoare gri. Tamplaria din PVC are culoare alba. Invelitoarea este tot din panouri sandwish de culoare gri.
Anexa are soclu, tencuit si zugravit in maro, peretii demisolului si a parterului tencuiti si zugraviti in galben pal.
Tamplaria din P.V.C este de culoare alba. Prapetele ferestrelor se vor proteja cu glafuri din tabla zincata vopsita. Treptele scarilor exterioare sunt finisate cu materiale antiderapante.
Acoperisul va fi terasa.
Inlaturarea apelor pluviale se va face prin jgheaburi si burlane. Pentru evitarea alunecarilor de zapada de pe acoperis, invelitoarea este prevazuta cu opritori pe conturul acoperisului.Garbau-Cluj-6

Finisaje interioare
Pentru interior s-au folosit materiale usor de intretinut: faianta, gresie, tencuieli vopsite in culori lavabile, mozaicuri, piatra naturala sau artificiala, parchet din stejar, etc.
Incaperile principale: holuri, birouri, vestiare si spatiile de legatura au fost tencuite si zugravite in culori lavabile atat la pereti cat si la tavane.
Incaperile umede, grupuri sanitare si bai, au fos hidroizolate cu membrane (2 straturi) si finisate cu gresie glazurata sau granito-gresie.
In sala de educatie fizica, pentru a se evita accidentele, structura de rezistenta a fost realizata pe exteriorul cladirii.

Garbau-Cluj-41

4 Commentarii

 1. Raducanu Gabriela

  in data de 20/02/2021 la 7:41 am - Răspunde

  Cât costă o astfel de sală? M-ar interesa cost doar sala și srparat vestiare.

 2. Rucoi Gheorghita Adrian

  in data de 02/02/2023 la 2:18 pm - Răspunde

  Buna ziua , sunt directorul de la Colegiul Economic din Tirgu-Mures. Ma intereseaza cat ar costa o sala cu o suprafata totala de aproximativ 700 mp. E necesar pentru a putea cuprinde in bugetul primariei. Multumesc

  • ATLAS SPORT

   in data de 02/03/2023 la 7:14 am - Răspunde

   Bună ziua! Interesul dumneavoastră ne onorează. Ne puteți contacta pe adresa contact@atlassport.ro sau la oricare dintre numerele de telefon: 0755085354 (construcții sportive), 0728272505 (construcții sportive), 0755327431 (locuri de joacă). Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare și ofertare. O zi cât mai plăcută!

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!