Inaugurare teren de sport multifuncţional cu gazon sintetic, Şpring, Alba

Proiectare şi construcţie teren de sport multifuncţional cu gazon sintetic, dotări şi nocturnă LED
Mare sărbătoare duminică, 15.05.2016, la Cunţa. Motivul: inaugurarea terenului de sport din localitate.
Primarul comunei, domnul Daniel Rusu, alături de o numeroasă prezenţă locală, a inaugurat terenul sportiv multifuncţional pe gazon sintetic, proiectat şi construit de către Atlas Sport, în satul Cunţa.

4
Proiectul s-a realizat pe o perioadă de aproximativ 3 luni, mai exact începând din luna martie a acestui an, şi finalizat în luna curentă.
Cu o valoare totală a investiţiei de peste 222.200 lei, proiectul reprezintă un adevărat beneficiu pentru întreaga comunitate.
Terenul de sport multifuncţional cu gazon sintetic, dotări şi nocturnă LED, va fi utilizat în primul rând de către elevii Şcolii Gimnaziale din Cunta pentru desfăşurarea orelor de Educaţie fizică şi sport.
Totuşi, în afara orarului şcolar, primăria a decis ca terenul să fie oferit spre închiriere în schimbul unei sume modice, putându-se bucura astfel de el şi ceilalţi iubitori de sport din comună, mai precis, locuitorii din cele 4 sate ce alcătuiesc comuna Şpring: Cunţa, Drasov, Şpring şi Vingard.

13233062_1708937399372034_7127586670906097900_n
Terenul a fost construit cu gazon sintetic, fiind o suprafaţă cu numeroase avantaje pentru jucători. Este de asemenea, dotat cu instalaţie de nocturnă LED, făcându-l funcţional şi după lăsarea întunericului.1
Întrucât este un teren de sport multifuncţional, pe acesta se pot desfăşura şi practica sporturi precum: fotbal, tenis şi baschet.3
În urma interviului acordat presei locale, primarul comunei Şpring, a declarat următoarele:

“Vreau să vă spun că localitatea Cunţa a fost mereu lângă sufletul meu şi m-a ajutat în absolut toate obiectivele pe care le-am realizat în cei 12 ani de mandat ca primar. Una dintre promisiunile mele pentru tineretul din Cunta, încă de acum 8 ani, a fost realizarea unui teren multifuncţional, sintetic pe care cei aproape 600 de tineri din localitate să poată face sport. Ştim bine că sportul revigorează sănătatea şi mintea omului, aşadar sunt încântat că am reuşit, la sfârşit de mandat, să-mi văd acest obiectivul împlinit. Sunt sigur că există foarte multe talente, încă nedescoperite, la nivel de sate, de localităţi rurale. Ele stau ascunse, căci părinţii n-au posibilităţi de a-i da mai departe pe copiii lor, pentru că ei iasă în evidenţă cu talentele sportive. De aceea continuu să sper, până la capăt, că vom da rezultate cu acest teren şi talentul fiecărui copil va fi descoperit, aşa cum merită”.

13245455_1708937506038690_7798689471908481612_n

Echipa Atlas Sport este satisfăcută de rezultatul proiectului şi bucuroasă că a putut lua parte la atingerea obiectivului acestei comunităţi.
Primii care au avut ocazia să testeze terenul au fost echipele formate din jucători aparţinând celor 4 sate ale comunei Şpring, care au organizat un mini turneu de fotbal, marcând în acest fel inaugurarea terenului sportiv.2

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!