Înțelegând costurile unui teren sportiv rezidențial

Ca orice alt proiect de construcție majoră, costul pentru construirea unui teren sportiv rezidențial (în curtea casei) va varia în funcție de mai mulți factori diferiți. Unul dintre factorii cei mai evidenți este mărimea – cu cât este mai mare terenul, cu atât proiectul este mai scump.
Când vă gândiți la construirea unui teren în curtea din spate, trebuie să luați în considerare “imaginea de ansamblu” și să o tratați ca un proiect de construcție major. Există mulți factori care compun costul general al construirii unei suprafețe de joc în curte, suprafața în sine, fiind doar una dintre ele. Pentru a înțelege mai bine ceea ce obțineți atunci când cumpărați și instalați un teren rezidențial, haideți să descompunem proiectul în 5 componente cheie:

Lucrările terenului
Materialul de bază
Suprafaţă
Componente
Instalare

1. Lucrările terenului
Construirea oricărui teren sportiv necesită o suprafață tare și plată. Lucrările terenului pot fi definite ca fiind toate lucrările care trebuie îndeplinite pentru a vă pregăti proprietatea pentru instalarea terenului. Acestea includ excavarea, nivelarea, netezirea și orice altă lucrare necesară pentru a vă pregăti suprafața pentru materialul de bază.
În funcție de proprietatea dvs., această etapă presupune de obicei cele mai mari costuri asociate proiectului. Cu cât este nevoie de mai multă muncă pentru a vă pregăti spațiul, cu atât mai mare va fi costul.
Acesta este motivul pentru care două terenuri aparent identice de 30 x 30 m ,pot avea prețuri diferite, deoarece depind de proprietatea pe care se construiesc.
În afară de întrebarea evidentă despre “cine” va face această muncă pe terenul dvs., este important să luați în considerare accesibilitatea proprietății dvs. Accesul necorespunzător va limita echipamentele care pot fi utilizate, ducând la costuri mai mari, deoarece munca poate dura mai mult timp și pot fi necesare echipamente speciale. Dacă este necesar, gardurile vor trebui scoase și puse înapoi pentru a permite accesul echipamentelor.

2. Materialul de bază
Materialul de bază este exact materialul care se află sub proprietatea dvs. Există multe opțiuni disponibile pentru materiale de bază, inclusiv beton, asfalt, piatră zdrobită și baze modulare.
Betonul este considerat ideal pentru terenurile sportive ca o structură permanentă care, atunci când este făcută corect, nu va necesita întreținere. Asfaltul este o altă opțiune pentru materialul de bază, în funcție de preferințele dvs.
Cu toate acestea, asfaltul se va deteriora din cauza ciclurilor repetate de îngheț/dezgheț și va necesita întreținerea și/sau repararea în timp. Indiferent de materialul de bază pe care îl alegeți, Atlas Sport poate furniza specificații și estimări generale pentru terenul dvs. Prețul bazei va varia în funcție de materialul pe care îl alegeți, printre alți factori.
Legile de construcție locală, codurile de accesibilitate, de drenaj și de mediu trebuie să fie luate în considerare atunci când se determină costul bazei dvs.

3. Suprafața
Acesta este primul lucru la care majoritatea oamenilor se gândesc atunci când își imaginează pentru prima dată construirea unui teren de joc și poate fi, de asemenea, considerată “materialul” din care se construiește terenul. Ca și în cazul celorlalte componente ale construcției terenurilor sportive, există multe opțiuni pe care le puteți lua în considerare pentru suprafața terenului. Gazonul, suprafața acrilică și suprafața modulară sunt toate exemple de suprafețe și fiecare are propriile proprietăți și avantaje unice.
Estimarea costului suprafeței pentru terenul dvs. este relativ simplă în comparație cu diferitele considerații legate de lucrările de pregătire ale terenului și materialul de bază. Odată ce v-ați decis cu privire la tipul de suprafață pe care doriți să realizați terenul sportiv, echipa Atlas Sport vă poate oferi prețuri pentru materialele personalizate.
Echipa noastră experimentată vă poate oferi cele mai bune opțiuni pentru nevoile familiei dvs., proprietatea dvs. specifică și tendințele climatice generale care pot afecta durata de viață și performanța diferitelor suprafețe.

4. Componente
Părțile componente sau dotările terenului sunt cele care fac terenul să fie locul unde se află distracția! Acestea sunt accesoriile care fac terenul din spatele casei să fie cu adevărat unic pentru nevoile și preferințele dvs.  La urma urmei, ceea ce ar fi un teren de baschet fără coș sau un teren de fotbal fără poartă? Componentele includ elemente cum ar fi coșuri de baschet, plasă, porți și sisteme de iluminat. Tipul și cantitatea de componente va depinde de nevoile dvs. specifice și pot fi diferite pentru fiecare proiect.
Cu cât sunt mai multe accesoriile pe care le alegeți pentru terenul dvs., cu atât mai mare este costul asociat. Totodată, cu cât mai multe dotări aveți, cu atât mai mult va fi folosit terenul și veți vedea o rentabilitate mai mare a investiției dvs.

Deși probabil vă imaginați deja tipul de accesorii pe care vi le veți dori pentru terenul dvs., Atlas Sport vă poate oferi îndrumări și sugestii în funcție de nevoile și bugetul dvs.
Aruncați o privire peste proiectele noastre rezidențiale pentru idei și inspirație! https://www.atlassport.ro/proiecte-finalizate/

5. Instalare
Acum, că atât dvs. și proprietatea dvs. sunteți pregătiți complet, ultima componentă a procesului de construire a terenului este instalarea în sine a suprafeței și a accesoriilor. Instalarea terenului și trasarea marcajelor durează de obicei câteva săptămâni, iar costul asociat cu această etapă (dacă nu apar probleme neașteptate) este costul forței de muncă.
Construirea unui teren de sport rezidențial este un proiect unic de construcție pentru casa dvs. Până la acest punct, ați petrecut deja mult timp, bani și energie investiți în acest proiect și alegerea contractantului potrivit pentru instalare este crucială. Este important să luați în considerare suportul și atenția pe care le oferă instalatorul și calitatea instalării. Nu vă puteți permite să utilizați o firma neautorizată, neasigurată sau necunoscută în procesul de construcție al terenului.
Un antreprenor care nu are experiență în construcția de terenuri rezidențiale va duce numai la investiții suplimentare în viitor, dacă nu este făcut în mod corespunzător.
Alegeți echipa Atlas Sport pentru proiectul dvs. Echipa noastră vă va ajuta să parcurgeți fiecare etapă a procesului de construcție a terenului, pentru a vă asigura că familia dvs. primește un teren sportiv care nu numai că arată grozav, ci și va avea performanțe excelente în anii următori.

Există numeroși factori care afectează costul total al acestui proiect unic de construcție și cunoașterea componentelor de bază vă va ajuta să fiți mai bine pregătiți pentru costurile asociate.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!