Avantajele pardoselilor din cauciuc

Cele mai populare avantaje pardoseala cauciuc

Pardoseala din cauciuc este un tip de de pardoseală care câștigă rapid popularitate într-o gamă largă de aplicații. Acest tip de pardoseală este deja populară în săli de sport, terenuri și săli de fitness și aplicații comerciale.
Pardoselile din cauciuc nu numai că sunt rezistente, durabile și ușor de întreținut, dar sunt și disponibile în diferite culori și modele pentru a se potrivi oricărui spațiu. Pardoselile din cauciuc au fost de obicei trecute cu vederea, deoarece acestea pot fi scumpe și au o reputație de a fi greu de întreținut.
Cu toate acestea, pardoseală de cauciuc este de fapt destul de ușor de întreținut și deși poate costa mai mult decât alte pardoseli, durabilitatea acestora le fac să fie o mare investiție pe termen lung.
Iată care sunt principalele avantaje ale instalării pardoselilor din cauciuc pentru terenul sau sala dvs. sportivă.

pardoseala cauciuc

Durabilitate și rezistență

Pardoselile din cauciuc pot rezista unui trafic intens și sunt de asemenea rezistente la apă, astfel încât acestea nu vor fi deteriorate de umezeală sau scurgeri.
Elasticitatea naturală a cauciucului face ca aceste pardoseli să fie atât durabile, cât și rezistente. Ele sunt excelente pentru absorbirea impacturilor, motiv pentru care sunt populare în săli de sport și în sălile de fitness. Abilitatea de a absorbi impactul face că pardoseală din cauciuc să fie o opțiune excelentă pentru aplicațiile comerciale în care oamenii sunt în mod constant în picioare.
Aceste pardoseli oferă mai multă absorbție decât alte tipuri de pardoseli, ceea ce îmbunătățește confortul și reduce leziunile și oboseală.

Întreținere scăzută

Contrar a ceea ce mulți cred, pardoselile din cauciuc sunt relativ ușor de întreținut.  Tot ce trebuie să faceți este să aspirați pardoseala în mod regulat, deoarece pot acumula murdărie și resturi. Apoi, spălați cu mopul cel puțîn o dată pe săptămână folosind un amestec de apă și un detergent.
Nu trebuie să folosiți niciodată substanțe chimice dure pentru curățarea pardoselilor de cauciuc deoarece acestea vor deteriora cauciucul. Curățarea rapidă a apei care ajunge pe pardoseală, este de asemenea importantă pentru protejarea pardoselilor din cauciuc.

Rezistență la alunecare

Pardoseală din cauciuc are rezistență excelentă la alunecare și, de obicei, depășește cu mult standardul minim al “coeficientului de frecare”.
Pardoselile din cauciuc sunt utilizate în mod obișnuit ca în săli de fitness, iar rezistența ridicată la alunecare face, de asemenea, că pardoselile din cauciuc să fie o opțiune atractivă.

Cauciucul este ecologic și reciclabil

Cauciucul este o materie primă naturală care provine din seva unui arbore de cauciuc. Seva este extrasă într-un mod care nu dăunează creșterii copacului și este extrem de regenerabilă.
Cauciucul este, de asemenea, reciclabil și este reutilizat în mod regulat pentru o gamă largă de aplicații.

Avantaje pardoseli cauciuc

Pardoselile din cauciuc își mențin dimensiunile originale.
Fără PVC
Absoarbe sunetul
Rezistența la apă și umiditate
Rezistență puternică la impact
Rezistență la zgârieturi
Rezistența la scurgerile chimice
Rezistență la pete, mucegai
Culoare uniformă
Avantajele pardoselii din cauciuc o fac o opțiune excelentă într-o gamă largă de aplicații comerciale și rezidențiale. Pardoselile din cauciuc sunt deja utilizate în săli de sport, terenuri, facilități educaționale, facilități de asistență medicală și alte aplicații comerciale.

Lasă un răspuns.