Modul în care culorile potrivite pot îmbunătăți terenul de tenis

Dețineți un teren de tenis și vreți să îi oferiți mai multă viață? Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este adăugarea unui plus de culoare. Culoarea terenului și a marcajelor în același timp, îmbunătățește terenul de tenis în multe feluri. Iată câteva dintre modalitățile prin care culoare bine aleasă poate aduce beneficii terenului dvs. de tenis.

Atrage atenția în direcția terenului de tenis
Dacă doriți să atrageți mai mulți oameni să joace tenis pe terenul dvs., alegerea unei suprafețe ccolorate este o modalitate ușoară de a-i face pe aceștia să îl observe cu ușurință. Atunci când terenul de tenis este roșu sau albastru deschis, va fi imposibil să treacă neobservat. Ei vor avea mai multe șanse să se îndrepte spre el atunci când alegeți culoarea potrivită.

Facilitează observarea mingilor de tenis de către jucători și spectatori
Atunci când doi jucători de tenis se angajează într-un meci intens, uneori este dificil să țină pasul cu locul unde este aruncată mingea. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți un teren într-o culoare mai deschisă.
Un teren de culoare mai închisă poate face mai simplă observarea mingei de tenis în timpul jocului. Atât jucătorii, cât și spectatorii vor putea să o observe cu o mai mare ușurință.

Ascunde urmele de uzură
Atâta timp cât jucătorii poartă încălțămintea potrivită pe terenul de tenis, urmele de uzură cauzate de acestea nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, dacă terenul dvs. se află într-o zonă în care jucătorii joacă fără supraveghere, ați putea găși pe el urme de zgârieturi.
Un teren de tenis colorat va ascunde aceste pete și vă păstra terenul în cea mai bună stare.

La Atlas Sport, în funcție de suprafața pe care o alegeți pentru terenul de tenis, vă putem oferi o gama largă de culori din care puteți alege: galben, roșu, albastru, verde, negru, gri, etc.
Vă invităm să descoperiți portofoliul nostru, cu terenurile de tenis pe care le-am realizat până acum.
https://www.atlassport.ro/proiecte-finalizate/

Lasă un răspuns.