Păstrăveni are cel mai modern teren de sport din județul Neamț

Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea unei colaborări de succes, avută cu Primăria Comunei Păstrăveni din Județul Neamț. Aici, echipa Atlas Sport a proiectat și construit un teren multisport.
Terenul realizat reprezintă cea mai mare și mai mândră investiție recentă a primăriei, fiind totodată și unul dintre cele mai moderne terenuri de sport din mediul rural din județul Neamț, pe care cei prezenți la evenimentul de inaugurare l-au supranumit ”MiniARENA din Păstrăveni ”.

 

“Terenul este construit de Atlas Sport din Târgu Mureș, firma fiind singura care s-a încumetat să accepte condițiile impuse de primarul Anton Gorea, și anume de a construi un teren cât mai performant la un preț cât mai mic. “ – citează sursa tvmneamt.ro

 

 

Terenul de sport împacă toți jucătorii și doritorii de mișcare, pe el putându-se juca atât fotbal, baschet, tenis, volei și alte sporturi, fiind dotat și cu instalație nocturnă.
Terenul aduce odată cu realizarea lui un plus de bucurie și sănătate comunității din Păstraveni . 

Suntem bucuroși să vedem rezultatele muncii noastre.
Pentru realizarea terenului am folosit gazon sintetic multifuncțional, cu fir de 20mm înălțime, propice sporturilor precum handbal, baschet, tenis, volei, fotbal și altele.
Densitatea gazonului ajută la buna desfășurare a jocului, iar flexibilitatea împiedică accidentările jucătorilor.
Suprafață terenului este de 41 x 21 m.
Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu înălţimea de 6m (peste nivelul solului), din țeavă rectangulară cu dimensiunea 100x50x3mm, înglobați în fundaţii de beton C 8/10 având dimensiunea 70x40x40cm și fixați cu prazn din oțel beton PC52 φ10.

Rigidizarea structurii de împrejmuire se realizează prin 4 cordoane primetrale din țeavă pătrată cu dimensiunea 30x30x3mm care leagă stâlpii la înălțimea de 0m, 2m, 4m și 6 m.
Împrejmuirea cu înălțime de 6 metri se realizează din plasă metalică împletită.
Plasa de protecţie textilă este rezistentă la UV, ploi şi îngheţ, și este montată deasupra terenului pe întreaga suprafaţă de joc (capac).
Panouri de protecție în spatele porților cu dimensiunile 22mx6m, din plasă de protecţie textilă, rezistentă la UV, ploi şi îngheţ.
Împrejmuirea va conține o cale de acces.

 

Ca dotări, s-a optat pentru:

2 porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3x2x1m, fabricate din fier, cu câmpuri vopsite alb/roșu, cârlige de prindere plasă, sudate perimetral pe cadru, inclusiv plasă de protecție.
2 coșuri baschet
2 stâlpi multifunctionali pentru tenis și volei (mobili)

Terenul este luminat de 12 lămpi halogen 400W/proiector, incluzând tabloul electric, cablajele, etc.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!